We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Sektörel Haberler SKAL ANTALYA’DAN GENÇ TURİZMCİLERE BÜYÜK DESTEK

SKAL ANTALYA’DAN GENÇ TURİZMCİLERE BÜYÜK DESTEK

Skål International Antalya Kulübünün, Skål dinamizmini korumak ve devamlılığını sağlamak amacıyla oluşturduğu ve bir süredir çalışmalarına devam eden, ayrıca uluslar arası bir organizasyon olarak da kabul edilen Young Skål Antalya’ya yeni bir temsilci atandı. Genç turizmci Mustafa TOMBAK Young Skal Antalya’nın yeni temsilcisi ve komite başkanı oldu.

Kulüp başkanı Cüneyt KURU yaptığı açıklamada ;Genç turizm profesyonellerini ve turizm eğitimi alan öğrencilere ulaşmayı temel alan bu organizasyon da asıl amaç gençlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini sağlamak ve gelecekte yetişkin, başarılı turizm profesyonelleri olmalarına katkıda bulunmaktır. Bu bağlamda Antalya Skal olarak sektöre taze kan ve kalifiye yönetici kazandırmak adına ciddi bir misyon yüklenmiş olmanın sevincini ve gururunu yaşamaktayız.

Haziran ayı geleneksel öğle yemeğini Barut Lara Hotel’de gerçekleştiren Skål Antalya kulübü, toplantı sonrası yönetim kurulunun aldığı karar ile Young Skål Antalya Temsilciliği görevine genç turizmci Mustafa Tombak’ı atadı.

Yorum Yaz