We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel QATAR AİRWAYS’İN AKTARMASIZ ANTALYA SEFERLERİ BAŞLADI

QATAR AİRWAYS’İN AKTARMASIZ ANTALYA SEFERLERİ BAŞLADI

  Qatar Airways, Bodrum’a aktarmasız uçuş hizmeti vermeye başladıktan sadece bir gün sonra, Türkiye’deki yedinci noktası Antalya’ya aktarmasız ilk uçuşunu bugün gerçekleştirdi. Antalya’ya turistik sezonda yapılacak seferler, 30 Eylül’e kadar Airbus A320 ile haftada iki kez düzenlenecek.

Antalya’ya aktarmasız sefer başlatmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Sayın Akbar Al Baker, “Bu yeni rotalar, Katar ve Türkiye arasında var olan güçlü bağları pekiştiriyor ve derinleştiriyor. Antalya, yaz tatili boyunca ülkenin güzel Akdeniz sahillerindeki konumu nedeniyle önemli bir destinasyondur. Artık müşterilerimize güzel Antalya’yı ve sunabileceği her şeyi tanıtmaktan çok mutluyuz” dedi.

Qatar Airways’in haftada iki kez Antalya’ya yapacağı yeni seferler, Airbus A320 uçağı ile Business sınıfında 12, Ekonomi sınıfında ise 132 koltuk ile beş yıldızlı konfor sunuyor. Turistik sezonda gerçekleştirilecek hizmet, her Çarşamba ve Pazar günleri 30 Eylül 2018’e kadar devam edecek.

Kasım 2017’de Adana’ya ve Nisan 2018’de Hatay’a direkt seferler başlatan ödüllü havayolu şirketi Qatar Airways, şu an Türkiye’deki yedi destinasyona; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na günde iki kez, İstanbul Atatürk Havalimanı’na haftada 10 kez, Adana Havalimanı’na haftada üç kez, Hatay Havalimanı’na haftada üç kez ve Ankara Esenboğa Havalimanı’na günlük, Antalya Havalimanına sezonluk olarak haftada iki kez, Milas Bodrum Havalimanı’na sezonluk olarak haftada iki kez uçuş gerçekleştiriyor.

Bodrum ve Antalya’ya haftada iki kez yapılacak yeni uçuşlar ile Türkiye’deki sefer sayısını haftalık toplam 41 uçuşa çıkaran Qatar Airways’in uçuş seferleri şöyle:

(13 Haziran – 30 Eylül)

Doha (DOH) – Antalya (AYT) QR 315 seferi, kalkış 07:05, varış 11:30 (Çarşamba, Pazar)
Antalya (AYT) – Doha (DOH) QR 316 seferi, kalkış 12:30, varış 16:30 (Çarşamba, Pazar)

Yorum Yaz