We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel HİLTON ANTALYA KEMER’DE RESORT OTEL AÇTI

HİLTON ANTALYA KEMER’DE RESORT OTEL AÇTI

Antalya-Kemer’de, Hilton’un alt markalarından Double Tree by Hilton markasıyla 324 odalı, ultra her şey dahil resort otel açıldı.

Uluslararası otel zinciri Hilton, Antalya’nın Kemer ilçesinde 324 odalı resort otel açtığını duyurdu. Ultra her şey dahil konseptinde hizmet vereceği belirtilen DoubleTree by Hilton Antalya – Kemer adlı tesiste,  Alman, Türk, Meksika, Uzak Doğu ve Amerikan mutfaklarından yemekler servis edilecek.

DoubleTree by Hilton’un Küresel Başkanı Shaqn McAteer tesisle ilgili olarak, “Mükemmel plajları, yıl boyunca güneşli havası ve yakınındaki birçok cezbedici keşif yerleri ile bilinen Antalya’ya ilk tesisimizi açmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi. “Türkiye, 2018’in ilk ayında ülkeyi ziyaret eden 1.5 milyon kişi ile önemli bir turist merkezi olmaya devam ediyor[1], bizler de DoubleTree by Hilton Antalya – Kemer’de misafirlerini ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

DoubleTree by Hilton Antalya – Kemer Genel Müdürü Tamer Önaldı ise “Ailelerden iş için seyahat edenlere kadar herkes için yepyeni bir hizmet sunan bu heyecan verici resort oteli açmış olmanın mutluluğu içindeyiz” dedi. “Her şey dahil konseptinin bir parçası olarak geniş yelpazede yiyecek ve aktivite seçeneklerinin tadını çıkaracak olan misafirlerimiz için eşi benzeri olmayan tecrübeler yaşatmak için can atıyoruz, tüm hizmetlerimiz ise DoubleTree by Hilton’un sıcak misafirperverliği ile tamamlanıyor.” değerlendirmesini yaptı.

Yorum Yaz