We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel CORENDON AİRLİNES, EN BÜYÜK ŞİRKETLER SIRALAMASINDA YÜKSELİYOR!

CORENDON AİRLİNES, EN BÜYÜK ŞİRKETLER SIRALAMASINDA YÜKSELİYOR!

Corendon Airlines, art arda yedinci kez Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi arasına girdi. Fortune 500 Türkiye listesinde geçen seneye göre 13 basamaklık bir artışla 271. sıraya yükselen; İstanbul ili sıralamasında ise 152. olan şirketin net satışı 828 milyon 525 bin TL olarak açıklandı.

Corendon Airlines Ribbon Cutting & Flyaway

 

Corendon Airlines, Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi’nin açıklandığı Fortune 500 Türkiye listesine, art arda yedinci kez girme başarısı gösterdi. Listede 271. sırada yer alarak bir önceki seneye göre 13 basamak yükselen Corendon Airlines, İstanbul ili sıralamasında ise 152. oldu.

 

Fortune 500 Türkiye listesinde 2012 yılından bu yana art arda Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Corendon Airlines Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Olcay Türker, 828 milyon 525 bin TL net satış ile listede yer aldıklarını açıkladı. Ciro artışında, geçen yıl özellikle son dakika rezervasyonları ile yılın ikinci yarısında gelişen talebin etkili olduğunu belirten Türker, 2018 yılını da değerlendirerek “2018 yılına oldukça iyi bir başlangıç yaptık. Yılın ilk yarısında elde ettiğimiz sonuçlar 2018 bütçe hedeflerine ulaşacağımızı gösteriyor. Bu yıl, bir önceki yıldan farklı olarak erken rezervasyonlarda da büyük bir artış gördük, bu nedenle artan talebi karşılamakta geçtiğimiz yıla göre daha hazırlıklı davrandık. Özellikle Avrupa pazarının geri dönüşü ile birlikte kriz öncesi seviyelerine tekrar döneceğimizi rahatlıkla ifade edebiliriz. Bulunduğumuz nokta itibarı ile 2018 yılının artan talebini karşıladığımız ve aynı zamanda birim gelirlerini arttırarak ciroda yeni rekor kıracağımız bir yıl olacağını öngörüyoruz.” dedi.

 

Corendon Airlines, sektörün diğer bir itibarlı değerlendirme araştırması olan Capital 500 Türkiye listelerinde de 2011 yılından bu yana her sene yükselerek yer almayı başardı.

Yorum Yaz