We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Wyndham Türkiye’deki tesis sayısını artırıyor

Wyndham Türkiye’deki tesis sayısını artırıyor

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Wyndham’ın Türkiye’deki otel sayısı 7 yeni açılışla birlikte 90’a ulaşıyor.

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’deki portföyüne 7 otel daha eklemeye ve tesis sayısı bazında ülkedeki en büyük otel şirketi olma konumunu güçlendirmeye yönelik planlarını açıkladı.

İstanbul, Ankara, Kahramanmaraş, Milas, Kuşadası ve Adıyaman’da açılacak ve her ziyaretçiye yönelik konaklama seçenekleri sunacak olan bu oteller, Wyndham’ın Days Hotel by Wyndham, Ramada Encore by Wyndham ve Ramada by Wyndham markalarının Türkiye’deki portföyüne eklenecek ve otellerden ikisi, yakın zamanda açıklanan CLC World Resorts & Hotels iş birliği kapsamında Ramada Residences by Wyndham ve Wyndham Residences markalarına katılacak.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, “Türkiye dünyadaki beşinci büyük pazarımız konumunda yer alıyor ve Wyndham olarak büyümemiz açısından çok önemli bir ülke olmayı sürdürüyor. Geniş bir yelpazede sunduğumuz konaklama hizmetlerimiz her ziyaretçinin, ülkenin sunduğu tüm keşif imkanlarını değerlendirmesine olanak sağlıyor ve misafirlerin bölgede tercih edebilecekleri konaklama seçenekleri bu yeni açılışlarla daha da zenginleşmiş olacak. Türkiye’deki güçlü büyümemizi sürdürmeyi ve böylesine eşsiz ve güzel bir ülkede seyahati herkes için mümkün kılmaya devam etmeyi heyecanla bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.