We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Jolly’den Fenerbahçe maçına özel tur

Jolly’den Fenerbahçe maçına özel tur

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Jolly, 4 Kasım’da Antwerp’de düzenlenecek olan Fenerbahçe’nin hazırlık maçına 3 gece 4 gün sürecek Amsterdam ve Brüksel’i de içine alan bir tur düzenliyor.

Fenerbahçelilere hem takımının hazırlık maçını yerinde izleyip hem de bu şehirleri keşfetme fırsatı sunan turun başlangıç fiyatı; kişi başı 479€.

Brüksel’in çok yönlü kozmopolit yapısı ziyaretçilerine birbirinden değerli olanaklar sunuyor. Muhteşem yapıları ile şehrin gözbebeği meydanları, farklı konseptlerdeki müzeleri ile ziyaretçilerini adeta büyülüyor.

Amsterdam’ın en ünlü binaları ve sokakları Dam Meydanı, Leidseplein, Rembrandtplein, Kraliyet Sarayı, Red Light sokağı ve Kuzeyin Venedik’i olarak anılmasını sağlayan kanalları boyunca sıralanmış rengarek binaları görülmeye değer.

Antwerp, bir zamanlar Avrupa’nın en önemli liman şehirlerinden biri. 16.yüzyıl mimarisi, avangard sanatları, mimari açıdan etkileyici tarihi binaları ve dinamik yapısıyla Belçika’ya en çok turist çeken şehrin ihtişamlı mimarisi ile Antwerp Tren İstasyonu, Orta Çağ’dan kalma pek çok binayla çevrelenmiş olan Eski Pazar Meydanı ziyaretçilerinin gönlünde taht kuruyor.

 

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.