We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Gen Halilintar ailesi Henna Hotel’de

Gen Halilintar ailesi Henna Hotel’de

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Sultanahmet’te kapılarını açan Henna Hotel İstanbul bugüne kadar birçok internet fenomeni Influencer, Blogger ve Youtuber’ı ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde 55 milyonu aşkın takipçisi ile Uzakdoğu’nun en popüler ailesi olan Gen Halilintar ailesini 1 hafta boyunca ağırlayan otel, Uzakdoğu pazarında da adından söz ettirmeye başladı.

Anne, baba, 11 çocuk ve 6 asistandan oluşan Gen Halilintar ailesi, takipçileri için yaptıkları video ve fotoğraf paylaşımlarında Henna Hotel İstanbul’dan aldıkları hizmeti tüm takipçileri ile paylaştılar.

İstanbul’a geldiklerinde otelin zengin kahvaltısı, muhteşem Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Boğaz manzaralı terasında keyifli vakit geçirdiler.

Gen Halilintar ailesinin lideri Anofial Asmid Halilintar; Henna Hotel’de kalmaktan son derece mutlu olduklarını belirtti. Otelin bulunduğu konuma, aldıkları hizmetlere ve odaların temizliği ile kalitesine övgüler yağdırdı.

 

Henna Hotel İstanbul Otel Müdürü Anıl Çetinbaş, Gen Halilintar ailesini ağırlamanın kendileri için de son derece keyifli olduğunu belirtti. Uzakdoğunun en meşhur ailesini ağırlamanın sorumluluğu ve bilinci ile kendilerine en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi. Otel yönetimi olarak, başarının en büyük kısmının birbirinden yetenekli ve değerli tüm otel personeline ait olduğunu söyledi

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.