We-Flytour-GM-Banner-Animation
Anasayfa DÜNYA Madonna dünyaya bağış çağrısı yaptı

Madonna dünyaya bağış çağrısı yaptı

GM Haber Merkezi

Dünyaca starı Madonna, sosyal medya hesapları üzerinden Türkiye’de yaşanan büyük depremle ilgili yardım çağrısı yaptı. Madonna Sevgililer Günü olmasına atıfta bulunarak yaptığı çağrıda Ahbap’ı tavsiye etti. Haluk Levent’in başkanlığını yaptığı sivil toplum kuruluşu Ahbap, Madonna’nın da paylaşımının ardından dünya çapında bağış toplamaya devam ediyor.

İşte Madonna’nın o paylaşımı

Herkes Sevgililer Günü’nde Aşktan bahsediyor!! Bu büyük depremde, büyük yıkım ve kayıp yaşayan Türkiye ve Suriye’ye tüm sevgimizi ve şifa enerjimizi gönderelim.
33.181 kişi öldü. Pek çok kişi orada evlerini ve işlerini kaybetti, sevdiklerinden bahsetmeye bile gerek yok. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıyor! Bağış Yapmak İçin En İyi Yer – ahbap.org

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.