We-Flytour-GM-Banner-Animation
We-Flytour-GM-Banner-Animation
Anasayfa Güncel GMEDİA İLE RUS PAZARINDA GÜCÜNÜZE GÜÇ KATIN !

GMEDİA İLE RUS PAZARINDA GÜCÜNÜZE GÜÇ KATIN !

GM Haber Merkezi

GM MEDİA BÜNYESİNDE YAYIN HAYATINI SÜRDÜREN GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ TÜRK TURİZMİNE KATKI SAĞLAYABİLMEK ADINA ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENİYOR.

GMEDİA VE PRAVDA GAZETESİ’NİN oluşturduğu güç birliğine siz turizm profesyonellerinin Rusya’da sesini daha çok duyurabilmek için, Pravada’nın içinde yer alacak 8 sayfalık  ” TÜRKİYE’DE TATİL ZAMANI” Ekini GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ hazırlıyor.

MİTT Fuarı‘nın ikinci günü olan  15 Mart  2017 tarihinde Moskova Özel  Sayısı’nda dağıtılacak olan Türkiye sayfalarında siz de yer alabilir, Rusya’nın en güçlü gazetesi olan Komsomolkaya Pravada ile Rus pazarında marka bilirnirliğinizi ve satışınızı genişletebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.