Anasayfa Güncel 2022’nin teması ‘personel’ savaşı

2022’nin teması ‘personel’ savaşı

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

GM Turizm ve Yönetim Dergimize konuşan Hilton Dalaman Sarıgerme Genel Müdürü Tunç Batum, “2022’de erken davranan kazanır, ucuz hesap peşinde olanları büyük kayıplar bekliyor” dedi.

2019 RAKAMLARINI GEÇER

2022 hakkında olumlu bir tablo çizen Tunç Batum “2022 yılında eğer yurt dışı trafiğinde kapanma yaşanmazsa 2019’un üzerinde bir yıl beklentisindeyim” dedi.

PERSONEL SAVAŞLARI YAŞANIR

Tunç Batum, 2022’nin personel savaşları yaşanacağını dile getirdi. Batum; ”Erken davranan ve düzgün personel, ücret politikalarını sunabilen tesisler başarıyla bu yılı tamamlayacak. Ucuz hesaplar peşinde olanları maalesef büyük kayıplar bekliyor” diye konuştu.

SEKTÖR OYUNCULARI BİRLEŞMELİ

Tunç Batum, 2022 yılı için turizm sektörüne çağrıda bulunarak “Artık sektör oyuncuları birleşmeli, Turizm yasası tamamlanmalı, gerçek fizibilite ve gerçek turizm danışmanlarının dinlendiği bir sektör olmayı temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Sabriye ÇAY

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.