We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel 2021 Bütçesi TBMM’de Kabul Edildi

2021 Bütçesi TBMM’de Kabul Edildi

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

2021 Bütçesi TBMM’de Kabul Edildi

2021 bütcesi

2021 Bütçesi TBMM’de Kabul Edildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2021 Bütçesi TBMM’de kabul edildiğini Mehmet Nuri Ersoy açıkladı. Konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı. “Bakanlığımızın 2021 yılı bütçesi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Bütçemizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Güçlü Türkiye yolunda, 2023 yılı hedeflerimiz doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Bakan Ersoy, TBMM Genel Kurulu’nda, Bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2021 yılı bütçesinin ilişkin yaptığı konuşmada, tam bağımsız, güçlü ve lider bir Türkiye’nin inşası ve ihyası yolunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, büyük bir gayret ve özveriyle çalışmayı sürdürdüklerini belirterek, bakanlık olarak emanet aldıkları yetkileri, Türkiye’yi kültür ve turizm alanında bir marka haline getirmek, sanatsal faaliyetlerin yaygınlaşmasına katkı sağlamak, sürdürülebilir turizm anlayışı ile Türkiye’nin dünya turizmindeki payını artırmak için kararlılıkla kullandıklarını söyledi.

 

Gm Turizm ve Yönetim Dergisinin Diğer Haberlerini Okumak İçin Tıklayınız!

 

GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nin Yeni Sayısı Çıktı

16 yıldır profesyonellerin referans kaynağı olan GM Dergi, 139. sayısında birbirinden özel konu ve konuklarıyla okuyucularıyla buluşuyor. Yeni sayısında “Kalitenin Önemini”  mercek altına alan GM, birbirinden farklı konularıyla turizmin nabzını tutmaya devam ediyor. GM, sektör profesyonellerinin görüşlerini aktarırken, okuyucularına sektöre dair ışık tutmaya devam ediyor.

GM Turizm Ve Yönetim  Dergisini Her Yerde !

gmdergi.com’daki GM Dijital bölümünden indirebilir ya da dergilik uygulamasından ulaşabilirsiniz!

Derginin Tamamını Okumak İçin Tıklayın!

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.