We-Flytour-GM-Banner-Animation
Anasayfa Aktüel ALANYA’YA 453 MİLYON TL’LİK YENİ OTEL YATIRIMI

ALANYA’YA 453 MİLYON TL’LİK YENİ OTEL YATIRIMI

GM Haber Merkezi

Antalya’nın turizm cenneti Alanya’ya 453 milyon TL yatırımla yeni bir otel kazandırılıyor. Türkler Mahallesi’nde inşa edilecek olan 4 yıldızlı otel, bölgenin turizm potansiyeline katkı sağlayacak.

245 Oda ve 590 Yatak Kapasitesi

Toplam 14 bin 340 metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek otel, Elif Turizm Ticaret ve İşletme A.Ş. tarafından yapılacak. 452 milyon 697 bin TL yatırım bedeliyle inşa edilecek olan tesis, 245 oda ve 590 yatak kapasitesiyle misafirlerine konforlu bir konaklama sunmayı hedefliyor.

ÇED Süreci Başlatıldı

Proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından süreç resmen başlatıldı. ÇED sürecinin tamamlanmasının ardından otel inşaatına başlanması planlanıyor.

Yeni otelin, Alanya’nın turistik cazibesine ve istihdamına önemli bir katkı yapması bekleniyor.

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.