We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Slide İsmail Arık’tan Turizm Çalışanları Acilen Aşılanmalı Çağrısı

İsmail Arık’tan Turizm Çalışanları Acilen Aşılanmalı Çağrısı

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

İsmail Arık’tan Turizm Çalışanları Acilen Aşılanmalı Çağrısı

GM Dergisinin “Yunanistan Turizm Çalışanlarını aşılamaya başladı” haberi üzerine ATİB Alternatif Turizm İşletmeleri Birliği Başkan Yardımcısı İsmail Arık konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

ARrıktan

Açıklamasında İsmail Arık;

“Pamdemi nedeni ile Ülkemizde ve Tüm dünyada öncelikli konu doğal olarak toplum sağlığı ve pamdemi ile savaşan sağlıkçılarımız, Kolluk kuvvetlerimiz ve eğitimde bayrak taşıyan öğretmenlerimizin öncelikli aşılanmasıdır. Bu öncelik sıralamasını saygıyla karşılıyoruz.
Ancak pandemi sonrası normalleşmenin hızlanması ve Ülke ekonomisinin hızla normale dönmesi için Turizm sektörü de herkesin kabul edeceği çok önemli bir konudur. Bu konuda doğru atılacak her adım misafir tercihlerini ve dünya turizmindeki yerimizi belirleyecek kilometre taşları olabilir.

Geçtiğimiz ay TURSAB AKDENIZ BTK ve ATİB ortak duyurusu ile Türkiye’de Turizm Çalışanlarının öncelikli aşılanması veya Aşılama Programının şimdiden açıklanarak dünyada bu konuda ön alınmasını istemiş, bu konuda bakanlıklarımıza ve kamuya açık çağrıda bulunmuştuk.

Yunanistan turizm çalışanlarını öncelikli aşılama kararı alarak ( en azından medyada duyurarak) bu fırsatı elimizden almış.

Ön alarak kazanç fırsatını kaçırdık artık Kaybetmemek için turizm çalışanlarını öncelikli aşılama aksiyon planı acilen dünyaya duyurulmalıdır.” dedi.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.