We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel Almanya’dan Covid-19 Aşısıyla İlgili Müjde

Almanya’dan Covid-19 Aşısıyla İlgili Müjde

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Almanya’dan Covid-19 Aşısıyla İlgili Müjde

 Covid-19 aşısını geliştiren BioNTech ve Pfizer müjdeyi verdi. Aşı 2021’in ilk çeyreğinde piyasada yer alabilecek.

 ilk çeyreğinde

Covid-19 aşısını geliştiren Prof. Dr. Uğur Şahin’in kurucusu olduğu BioNTech ve ABD merkezli ilaç şirketi Pfizer’in, gelen olumlu verilerinin ardından bu ay içinde ABD’ye koronavirüs aşısı için onay başvurusunu sunacakları ifade etti. Covid-19 aşısında test yapılan gönüllülerin yüzde 90’nında olumlu sonuç verdiğini de sözlerine ekledi.

Almanya aşısı 2021’in ilk çeyreğinde

Almanya Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Aşının 2021’in ilk çeyreğinden önce alınmayacağı dile getirdi.  Açıklamada, “Olumlu bir risk-fayda oranının teyit edilebileceği varsayılırsa, ilk onayların en erken 2021’in ilk çeyreğinde gelmesi bekleniyor” denildi.

 

Gm Turizm ve Yönetim Dergisinin Diğer Haberlerini Okumak İçin Tıklayınız!

 

 

 

 

 

 

 

2021’de Seyahat Sektöründe Neler Değişecek?

Turizmde yaşanan kayıplara dair Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü tarafından önemli veriler paylaşıldı. Açıklamaya göre ilk 8 ayda uluslararası seyahatlerin yaklaşık yüzde 70 oranında düştüğü belirtildi. Koronavirüs salgınının son ermesiyle sektörde köklü değişiklerin yaşanacağını vurgulayan biletall.com Ceo’su Yaşar Çelik, “Sosyal mesafe, hijyen kuralları ve bilgi paylaşımı gibi birçok konu ön plana çıkacak. En çok gözümüze çarpacak konulardan biri de vatandaşların yeni seyahat rotaları ve ulaşım seçenekleri artık sadece fiyat odaklı olmayacak. Karar verme sürecinde hijyen konusu etkili olacak. Video konferansların çoğalması ile de iş seyahatlerinde azalma görebiliriz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.