We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel Tüketicinin Online Kanalda Satın Alma Eğilimi Artacak

Tüketicinin Online Kanalda Satın Alma Eğilimi Artacak

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Tüketicinin Online Kanalda Satın Alma Eğilimi Artacak

GM Talks; Covid -19 salgını süresince turizm endüstrisinde, profesyonellerin referans kaynağı olarak yaşanabileceklere ilişkin sorulara cevap arıyor. Dünya turizminin yaşadığı bu zor süreci analiz etmek ve turizme yeni bir perspektif sunmak üzere alanındaki en önemli isimleri Gm Talks canlı yayınlarında izleyicileriyle buluşturuyor.

İlk günden bugüne kadar büyük bir ilgi ile takip edilen Gm Talks’un dünkü canlı yayın konuğu Metglobal Yönetim Kurulu Üyesi ve Tatil.com Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Altun İdi.  Bünyesinde Hotelspro, Otel.com,  Tatil.com gibi çok önemli markaları bulunan yurt içinde 11.000, yurt dışında 95.000’den fazla otel ile işbirliği yapan Metglobal Yönetim Kurulu Üyesi ve Tatil.com Yönetim Kurulu BaşkanıUğur Altun; Covid-19’un online pazara etkilerini Gm Talks’ta anlattı.

Misyonumuz “İnternet Kullanıcılarının Doğru Karar Almalarını Sağlamak”

Altun;  Covid -19 sürecinde var olan alt yapımızı güçlendirmek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İnternet kullanıcılarının doğru karar almaları bizim için çok önemli bir konu. Bizim de bu kararları doğru almalarını sağlamak misyonumuz.”dedi.

 Tüketicinin Online Kanalda Satın Alma Eğilimi Artacak

Altun sözlerine; bu süreçte insanların internette tatil arama alışkanlıklarının azaldığını belirtti. Altun; konu hakkında:”Bu süreçte insanlar tatil arama eğilimlerini azalttı. Bu doğal bir süreç. İnsanların şu andaki gündemi farklı. Ama süreç normalleşmeye başladığında aramalar online üzerinden yapılacak. Hatta  gelecek günlerde tüketicilerin, online ortamda satın alma eğilimlerinin artacağını ön görüyoruz.” şeklinde konuştu. Altun bu sürecin sonrasında online pazarın büyüme kaydedeceğinin de altını çizdi.

Rekabet Kaliteyi Artırır, Pazarı Büyütür

Uğur Altun,Gm Talks’un moderatörlüğünü yapan Selçuk Meral’in ” Dış pazara yönelik operasyon yapan güçlü oyuncuların iç pazara yönelmesi konusu gündemde konuşuluyor. Bu  konu hakkındaki düşünceleriniz nedir ? sorusunu ise içtenlikle yanıtladı.

Altun; ” Bu durum bizi üzmez, sevindirir. Bu durumun gerçekleşmesi ile iç pazarda rekabet artar. Buna paralel olarak da kalite artar. Kalite artışı yenilikçi bakış açısını getirir ve sonuç olarak pazar büyür. Bu da sektöre fayda sağlar.” dedi.

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.