We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Koronavirüs Açıklaması!

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Koronavirüs Açıklaması!

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Koronavirüs Açıklaması!

Eşgüdüm toplantısının öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs ile ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Bu sürecin ciddi ekonomik sonuçları olacak. Koronavirüs ile mücadele ederken ekonomide çarkların dönmesini sağlamak kolay değildir. Bu zoru birlikte başaracağız” açıklamasında bulundu. Virüs tedbirleri için yapılacak toplantı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN

Ciddi Ekonomik Sonuçlar Da Ortaya Çıkacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “ Bu hastalığın ülkemizdeki ve dünyadaki sürecini detaylı bir şekilde anlatacağız. Bugüne kadar hastalığın kontrol altında tutulması ile ilgili sağlık önlemleri ve diğer tedbirleri hayata geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı adeta durma noktasına getiren böyle bir sürecin pek çok boyutu var. Bunun yanında ciddi ekonomik sonuçlar da ortaya çıkacaktır.

 

Ekonomiyi Canlı Tutmak Mecburiyetimiz Var

Türkiye olarak hem bu hastalığın salgın haline dönüşmesini engelleme hem de  sanayi, ticari, istihdamı ve ekonomiyi canlı tutmak mecburiyetimiz var. Ülkemizin Ağustos 2018 yılında yaşadığı kur – faiz enflasyon saldırısının etkilerinden yeni kurtulmuştuk. Covid-19 ile mücade ederken sanayisi ve ticaretiyle tüm ekonominin çarklarının dönmeye devam etmesini sağlamak kolay değildir. Bunun için devlete düşen görevler yanında özel sektörümüzün de yerine getirmesi gereken sorumluluklar var.

Bu Zorluğu Beraber Başaracağız

 

Burada alacağımız kararlar ile bu zorluğu beraber başaracağız. Ülkemizi sağ salim bu süreçten çıkardığımızda önümüzde eskisinden çok daha büyük fırsatların bizi beklediğini şimdiden görebiliyoruz. Çin’deki salgın dönemi Avrupa başta olmak üzere tüm dünyayı üretim konusunda alternatifler aramaya itmiştir.

Akıla Gelen Yerlerden Biri Türkiye

 

Üretimde alternatif denilince de ilk akıla gelen yerlerden biri Türkiye olmaktadır. Ayrıca virüs salgını ve petrol fiyatlarının düşüşü ile bağlantılı olarak finans alanında yaşanılan gelişmeler de ülkemize ilave avantajlar sağlayacaktır. Önümüzdeki birkaç haftalık dönemi iyi yönetir, milletimizi iyi bilgilendirir, hastalığın  sıkı bir şekilde kontrol altında tutabilirsek umduğumuzun ötesinde güzel bir tablo  bizi bekliyor. Bunu birlikte aşacağımıza da inanıyorum.

Macron, Merkel ve İngiltere Başkanı Boris Johnson İle Görüştüm

Fransa Başkanı Macron, Almanya Başkanı Merkel ve İngiltere Başkanı Boris Johnson ile video konferansı gerçekleştirdik. Ve bu konferansta sadece virüs olayını değil bölgedeki gelişmeleri konuştuk. Gerek İdlib konusunu gerekse Barış Pınarı Harekatı konusuyla ilgili görüşme fırsatını yakaladık” dedi.

 

GM Dergi’nin Diğer Haberlerini Okumak İçin Tıklayınız!

 

-GM Dergisi Özel Haberidir. 

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.