We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel Almanya’da ‘İç Hat Uçmayın’ Kampanyası

Almanya’da ‘İç Hat Uçmayın’ Kampanyası

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Almanya’da ‘İç Hat Uçmayın’ Kampanyası

Federal Almanya kapsamında düzenlenecek “İç Hat Uçmayın” kampanyası, 11 Kasım 2019 tarihinde Frankfurt Havalimanı’nda başlatılacak.

almanya

Almanya iç hat uçuşlarının yüzde 35’inin kalktığı Frankfurt Havalimanı’nda yapılacak “Pazartesi Protestosu” kapsamında başlatılacak “İç Hat Uçmayın“ kampanyası, 11 Kasım saat 18:40´ta başlatılacak.

Kampanyanın maksadı mümkün olduğu kadar çok insanı CO2 emisyonlarından dolayı iklim değişikliğini hızlandıran iç hat uçuşlarından vazgeçirmek. İnsanları demiryolu ile seyahat etmeye yönlendirmek.

Kampanyanın düzenleyicileri Gegenwind 2011 Rhein-Main e.V., Stop-Fluglaerm.de e.V. ve Initiative Klima-, Umwelt- und Lärmschutz im Luftverkehr e.V. bu girişime katılacak insanların en azından bir hafta boyunca iç hat uçmamalarını sağlamak. Bu çağrı aynı zamanda her türlü şirkete ve birliğe yöneliktir.

Eylem birliği, kampanyalarını 11 Kasım tarihinde Frankfurt Havalimanı’nda duyuracak. “Almanya uçmuyor” kampanyasını bir de ünlü New York Times Square meydanında bulunan ve dünyanın en büyük erkanlarından biri sayılan “Reuters” ekranından tüm dünyaya duyuracak.

Gm Dergi’nin Diğer Haberlerini Okumak İçin Tıklayınız. 

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.