We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Sektörel Haberler TUI Havalimanlarındaki Ofislerini Kapatıyor

TUI Havalimanlarındaki Ofislerini Kapatıyor

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

TUI Havalimanlarındaki Ofislerini Kapatıyor

Yeniden yapılanmasını devam ettiren TUI, Almanya’da 18 havaalanında bulunan danışma ofislerini kapatacak.

Almanya’nın en büyük tur operatörü TUI, Almanya’da havaalanlarında bulunan tüm danışma ofislerini 2020 yılının ilk çeyreğine kadar kapatacağını açıkladı. Şirket bu ofislerde görev yapan 130 personeli ise bünyesinde başka departmanlarda görevlendireceğini duyurdu.

Gelişen dijital teknolojiler doğrultusunda yeniden yapılanmasını devam ettiren TUI’nin havaalanlarındaki müşterilerine sunduğu danışmanlık hizmetini dijital platformlar ve telefon üzerinden kesintisiz vermeye devam edeceği belirtildi.

Şirketin kararıyla ilgili açıklama yapan Satış direktörü Hubert Kluske, “Müşteri istekleri ve dijital hizmetlerin kullanımı son on yılda köklü bir şekilde değişti. Geçmişte havaalanında gerçekleşen pek çok işlem bugün yolculuktan önce evde gerçekleştiriliyor. Bugün son dakika ve özel tekliflerin tavsiye ve satışları seyahat acentelerinde ve çevrimiçi olarak yıl boyunca gerçekleşiyor” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Başkan Böcek: “Serik’e Turist Çekmeliyiz”

Başkan Böcek: “Serik’e Turist Çekmeliyiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Serikli muhtar, esnaf ve STK temsilcileri ile buluştu.

Buluşmada, Serik’e turisti çekecek projeler yapılması gerektiğine dikkat çekildi. Böcek, 19 ilçeyi çatısı altında toplayacak turizm birliğini büyüteceklerini belirtti. “Büyükşehir mülkiyetinde olan alanlarda turizm ile ilgili yapılabilecekler konusunda uzman bir ekip üç aydır çalışıyor” dedi.

Böcek, “Kimseyi ötekileştirmeden, hep birlikte çözümler üreteceğiz. Yanlış giden işler varsa onları düzelteceğiz. 5 yıllık süre içerisinde canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Antalya çok önemli bir şehir” dedi.

Serik Turisti Unuttu

Toplantıda, Serik’te 80 otel olduğu ancak ilçenin turist görmediği ve esnafın turizmden faydalanamadığına dikkat çekildi. Esnaf temsilcileri Serik’in turisti unuttuğunu belirtti.

Turisti Çekecek Projeler Yapılmalı

Böcek, Serik içerisinde turisti çekecek projelerin tamamlanması gerektiğini dile getirdi.

“Yurt dışından Serik’e geldiniz. Neden gelirsiniz? 5 yıldızlı otel var. Ticareti, satışı, yabancı dil bilen personeli var. Serik esnafından kaç kişi yabancı dil konuşabiliyor? Bunların hepsinin altlığını oluşturmak gerekiyor. Serik’te turisti çekecek ne var? Antalya demek turizm, tarım, ticaret demek” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.