We-Flytour-GM-Banner-Animation
We-Flytour-GM-Banner-Animation
Anasayfa Slide Ülkeler Kitle Turizmine Ayak Uydurmak İçin Ulaşımı Nasıl Geliştiriyorlar?

Ülkeler Kitle Turizmine Ayak Uydurmak İçin Ulaşımı Nasıl Geliştiriyorlar?

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Turizm dünyadaki birçok ekonominin merkezinde yer alıyor. Ancak kitle turizmi genellikle daha fazla trafik sıkışıklığı, daha uzun kuyruklar ve toplu taşıma için uzun bekleme sürelerini doğuruyor. Bakalım, dünyadaki ülkeler kitle turizmine ayak uydurmak için ulaşımı nasıl geliştiriyorlar?

Gm Dergi- Dünyadan

Popüler turizm destinasyonları ulaşmak için lojistik problemleri olan ülkeler, ulaşım altyapısını  artan turist sayılarına uyum sağlamak için ciddi yatırımlar yapıyorlar.

Dünya Turizm Örgütü İcra Direktörü Manuel Butler Euronews’e konuyla ilgili açıklama da Uluslararası turizmin  artan talebini karşılamak için daha akıllı ve daha sürdürülebilir bir altyapı  şart” dedi.

Daha Fazla Havaalanı

Avrupa’dan Hint Okyanusu’na kadar birçok ülke ziyaretçileri memnun etmek ve mevcut ulaşım sıkıntılarını kolaylaştırmak için daha fazla hava alanı ve yol ağı inşa ediyor. Mısır Turizm Bakanı Rania A. Al-Mashat, ülkesinin Kahire’nin ana havalimanındaki bazı sıkışıklıkları hafifletmek ve turistlerin daha hızlı seyahat etmelerini sağlamak için çalışmalar yaptıklarını belirtti.  Kahire’nin eteklerinde bulunan Sphinx Uluslararası Havaalanı’na yeni bir havaalanı inşa ettiğini açıkladı. Al-Mashat, Kahire’de sıkışıklığı hafifletmek için raylar inşa etmeyi ve metro hatlarını uzatmayı düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Bangladeş Ve Gürcistan’da Alt Yapıya Yatırım Yapıyor

Bangladeş Sivil Havacılık ve Turizm Bakanı Mahbub Ali, ülkesinin turistlere daha çekici hale getirmek için bir ana plan üzerinde çalıştığını söyledi.

Bangladeş gibi Gürcistan da turizm sayılarını artırabilecek altyapıya yatırım yapıyor. Gürcistan Ulusal Turizm İdaresi Başkanı Mariam Kvrivishvili, ” Hükümetin yeni otoyollar, yollar ve havaalanları inşa ederek ulaşım altyapısının Gürcistan’da büyümesini sağladığını belirtti.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.