We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Sektörel Haberler ÖZBAKIR: “İNGİLİZ PAZARINDA YÜZDE 130 ARTIŞ VAR”

ÖZBAKIR: “İNGİLİZ PAZARINDA YÜZDE 130 ARTIŞ VAR”

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Turquoise Hotel Side’nin Genel Müdürü Tuncay Özbakır, 2019 yılı erken rezervasyon dönemini ve pazarların son durumunu değerlendirdi. Tesisin yer aldığı Side-Sorgun bölgesinde “İngiliz pazarında yüzde 130 artış var” dedi.

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Tuncay  Özbakır; GM’e kısa bir sezon değerlendirmesi yaptı. konuşmasında; pazarların durumu hakkında açıklama yaptı. Özbakır; “ Avrupalı turist tekrar ülkemize döndü ve şuan pazarların durumu oldukça iyi. Side/ Sorgun Bölgesi özelinde İngiliz pazarında yüzde 130 artış olduğunu kaydetti. Şuan tüm pazarların rezervasyon akışı gayet iyi. Fuarlarda da bunların sinyallerini almıştık” dedi.

ingiliz

”İÇ PAZAR GEÇEN SENEYE GÖRE YÜZDE 25 GERİLERDE”

Tuncay Özbakır; bu yıl fiyatları artan iç pazarın durumunu da değerlendirdi. İç pazar  durumun iyi olmadığının belirten Özbakır, ”İç pazar iyi  durumda değil. İç pazarın artan bu fiyatlarıyla Türk misafirlerin tatil yapması  oldukça zorlaştı. İyi hizmet veren 5 yıldızlı otelde bir gece 1000-1500 Tl arasında fiyatlara ulaştı.  oldu. İç pazar satışları acentelerden de edindiğimiz bilgilere göre satışlarda yüzde 25 gerilerde seyrediyor” dedi.

 

 

 

 

 

 

EFFECT’İN DÜNYADAKİ BAŞARISI

Effect firmasının ortağı Olga Eser, Kanada’da yapılan Dünya Lazer Birliği’nin genel kurulunda üst yönetime girerek büyük başarı sağladı. Sektörde lazer konusunda öncü firma olan Effect, ILDA (International Laser Display Association – Orlanda Florida, USA) resmi üyesi olan tek Türk firması.

Olga Eser, Uluslararası Lazer Birliği’nin (ILDA) Kanada’nın Montreal kentinde düzenlenen 30. Konferansında yönetim kurulu üyeliğine seçildi. İlk kez 2012 yılında yönetim kurulu üyeliğine seçilen Effect firmasının ortağı Olga Eser, sektörle ilgili değerlendirmede bulundu.

 

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.