We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel EMİR CARGO’DAN FUARLARA 302 BİN KİLOLUK KARGO

EMİR CARGO’DAN FUARLARA 302 BİN KİLOLUK KARGO

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

EMİR CARGO’DAN FUARLARA 302 BİN KİLOLUK KARGO 

Güvenilir, süreklilik, liderlik ve saygınlık ilkesiyle müşterileri için yeni değerler yaratan Emir Cargo, evrensel kalite ve standartlarında lojistik hizmetleri sunuyor. Uzmanlık alanı fuar lojistiğiyle turizm fuarlarında her zaman yanınızda olan Emir Cargo, 2019 yılında da ekip arkadaşlarıyla beraber turizm sektörüne katma değer sağlamaya devam ediyor. Emir Cargo her yıl, turizm fuarlarına 302 bin kilo kargo taşıyor.

Emir Cargo’nun Kurucusu ve Ceo’su Hüseyin Kaplan, 2019 yılında da turizm sektörünün yanında olduklarını belirterek, 2019 yılı hedeflerini GM ile paylaştı.

Kaplan “Bu yıl turizm sektörü açısından oldukça iyi bir sezon yaşanacak. Sektör temsilcileri ve biz tedarikçileri olarak 2019 yılından oldukça umutluyuz.  Tanıtım ve fuar dönemlerinde turizm sektörünün yanında olmaktan ve onlara kusursuz hizmet vermek de ayrıca bizi heyecanlandırıyor” dedi.

HİZMET, YÜKSEK KALİTEDE DÜNYANIN HER YERİNE!

Emir Cargo’nun uzmanlık alanı olan fuar lojistiği hakkında ise Kaplan ; “Hizmette yüksek kalite felsefesini benimseyerek geniş ve profesyonel yurtdışı acente ağımız ile dünyanın her yerine fuar lojistiği hizmeti vermekteyiz. Geniş acente ağımız sayesinde dünyanın neresinde olursa olsun, gerek organizatörler gerekse fuar alanı işletmecileriyle iletişime geçerek; kargonunuz sizden teslim alınması, nakliyesi, standınıza teslimi ve fuar bitimi size iadesi; kargonuz daha deponuzdan çıkmadan önce Emir Cargo profesyonellerimizce planlanmakta ve koordine edilmektedir” dedi.

YILDA 302 Bin Kilogram Kargo

Kaplan sözlerine şu cümlelerle devam etti: “Turizm fuarlarına her yıl toplam 302 bin kilogram kargo taşıyoruz. Önümüzde ITB Ve MİTT fuarları var. Bu fuarla ilgili de çalışmalarımız başladı. Turizm sektöründen yoğun talepler almaktayız. Onlar içinde 2019 yılında da en güvenli ve en iyi hizmeti sunacağız” dedi.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.