We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Sektörel Haberler TÜRKİYE ÜRDÜN’E DOSTLUK ÇIKARTMASINA HAZIRLANIYOR

TÜRKİYE ÜRDÜN’E DOSTLUK ÇIKARTMASINA HAZIRLANIYOR

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Ürdün’ün zengin tarihi geçmişini ve kültürünü “Osmanlı – Türk Kültürü“ ve “Made in Turkey kalitesi” ile buluşturmayı hedefliyor. Türk Kültürü Tanıtım ve Ticareti Geliştirme Haftası, Türkiye ve Ürdün Turizm Bakanlıkları katkısı ile 10 – 12 Nisan 2019 tarihleri arasında HHB Expo tarafından Amman’da gerçekleşecek.

Türk Kültürü Tanıtım ve Ticareti Geliştirme Haftası, , Türkiye’nin Körfez ülkelerine gerçekleştirdiği ihracatın geliştirilmesini amaçlıyor. Aynı zamanda yeni istihdam imkanlarının ortaya çıkması hedefiyle 10 – 12 Nisan 2019 tarihlerinde düzenlenecek. Ürdün’ün başkenti Amman’da düzenlenecek etkinlikte Türk işletmeciler, ihracat kapısını açmak için hem perakende satış yapabilecek. Hem de çevre Körfez Ülkerleri ile iş bağlantıları kurarak, ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir arada olma imkanı sağlayacak.

ETKİNLİKLER ÜÇ GÜN SÜRECEK

Türk ihracatının geliştirilmesi amaçlanan Türk Kültürü Tanıtım ve Ticareti Geliştirme Haftası’nda Türk kültürünün tanıtılacağı keyifli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Etkinlikler Amman’nın merkezinde yer alan The Boulevard’da halka açık olarak  gerçekleşecek. Etkinlikte, Osmanlı günlük yaşamında yer alan Mehteran Bölüğü geleneksel – modern repertuarını bir arada sergilenecek. Osmanlı – Türk mutfağının en leziz örnekleri de ziyaretçilerle bir araya gelecek.

Aynı zamanda Osmanlı ve Türk giyim tarzının incelikleri, Türk ezgileri eşliğinde muhteşem bir defile ile boy gösterecek.  Özellikle Ortadoğu ülkelerinde büyük ilgi gören sinema, TV ve sektörün önde gelen ünlü isimleri ve iş adamları etkinlik boyunca sevenleriyle bir araya gelecek.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.