We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel TÜROFED “27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ”NÜ KUTLADI

TÜROFED “27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ”NÜ KUTLADI

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, yayımladığı mesaj ile “27 Eylül Dünya Turizm Günü”nü kutladı.

“Turizm,1.2 milyar turist sayısı ve 1.4 trilyon dolarlık geliri ile dünyanın en önemli sektörleri arasında yer almaktadır. Bu sektör her geçen sene büyümeye de devam etmektedir. Ancak turizm sektörü, ekonomik boyutu dışında farklı özelliklere sahip nadir sektörlerden biridir. Turizmin, barışa, sanata, doğaya, hoşgörüye, istihdama ve tarihi değerlere sağladığı katkı hiç şüphesiz ölçülemez. Dünya barışına daha fazla katkı sağlamak için turizm sektörü önemli bir güçtür. Bu gücün doğru bir şekilde kullanılması tüm insanlığa fayda sağlayacaktır.
Ülkemiz de turizm sektöründe sağladığı çıkış ile dünya üzerinde daha fazla bilinir hale gelmiştir. Sektörün ekonomimize sağladığı katkı ise sık sık rakamlarla gözler önüne serilmektedir. Türkiye’nin turizm sektörünü daha fazla kullanarak kendisini tüm dünyaya ifade edebilir. Turizm sektörünün öneminin her geçen gün arttığı şu günlerde turizm sektörünün faydalarına sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın ihtiyacı vardır.

Turizmin barışa, huzura ve hoşgörüye sağladığı katkının artması dileğim ile ‘27 Eylül Dünya Turizm Günü’ kutlu olsun.”

 

OSMAN AYIK

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.