We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Sektörel Haberler SENTİDO LYKİA RESORT & SPA DÜNYANIN EN İYİ “ SENTİDO OTELİ” SEÇİLDİ

SENTİDO LYKİA RESORT & SPA DÜNYANIN EN İYİ “ SENTİDO OTELİ” SEÇİLDİ

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Sentido Lykia Resort & Spa dünyanın en iyi “ Sentido Oteli” seçildi.

Dünyanın en iyi oteli Türkiye’de

Thomas Cook2015 Sunny Heart ödülleri içinde Sentido Lykia Resort & Spa en iyi Sentido oteli, Liberty Hotels Lykia ise en iyi aile otelleri kategorilerinde yer aldılar.

Thomas Cook otel markalarından biri olan “ Sentido “ otelleri dünyanın çeşitli bölgelerinde Franchaise yöntemi ile faaliyetlilerini sürdürmekte. Bu otellerden biri olan Sentido Lykia Resort & Spa, misafirlerine “ bir otel rezervasyonu yap, iki otel kullan” fırsatı veren ender otellerden biri.

Her yıl Thomas Cook tarafından, misafirlere doldurtulan anketler sonuncunda belirlenen Sunny Heart ödülleri arasında Sentido Lykia Resort & Spa “Dünyanın En İyi Sentido Oteli” olma başarısını gösterdi. Misafirlerine huzur, sakinlik ve kaliteyi taahhüt eden Sentido Lykia Resort & Spa , aynı zamanda hemen yanında yer alan dünyanın aktivitesi en bol otellerinden biri olan ve aynı zamanda 2015 Sunny Heart ödüllerinde en iyi aile otellerinden biri seçilen  Liberty Hotels Lykia’nın tüm faaliyetlerinden  faydalanma imkanı da tanıyor.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Genel Müdür Mehmet Biçer,  “Her iki tesisimizin aldığı ödüller, özellikle Sentido Lykia Resort & Spa’nın, Sentido otelleri içinde dünya birincisi olması bizler için sürpriz olmadı. Başta mesai arkadaşlarım olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.