We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel ACENTELERİN DAHA ÇOK KAZANMASI İÇİN 10 MİLYON AVROLUK YATIRIM

ACENTELERİN DAHA ÇOK KAZANMASI İÇİN 10 MİLYON AVROLUK YATIRIM

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

FTI’nin Mısırlı ortağı Semih Saviris, Almanya’daki partnerlerinden Reiffeisenbank CEO’su Altmüller ile seyahat satış acentelerini güçlendirmek için plan hazırlıyor.
52fe0262-b699-42d5-a70f-71c62ea30900
Geçtiğimiz yıl Almanya’nın dördüncü büyük seyahat grubu FTI ve acente satış ağı RT Group ile ortaklıklar kuran Mısırlı iş adamı Semih Saviris, “çok az kazanıyorlar” dediği klasik seyahat satış acentelerini güçlendirme planları yapıyor.
RT Group bünyesindeki VR Meine Reiffeisenbank CEO’su Wolfgang Altmüller ile 6 bin acenteyi kapsayan bir plan hazırlığı içinde olduklarını kaydeden Saviris, hedeflerinin acentelerin kâr marjlarını yükselterek bu yolla satışları daha da artırmak olduğunu belirtti.
VR Meine Reiffeisenbank CEO’su Wolfgang Altmüller ise hazırladıkları plan uyarınca acenteleri destekleyici bir sistem geliştireceklerini söyledi.
Acentelere ‘ek satışlar’ ya da ‘konsiyerj hizmeti’ türünden avantajlar sağlanmasının öngörüldüğü sistemin geliştirilmesi için Saviris’in önümüzdeki iki yılda 10 milyon avroluk yatırım yapacağı belirtiliyor.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.