We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Aktüel BN HOTEL, MERSİN’İN TERMAL ZENGİNLİKLERİNİ RUSYA’YA TANITTI

BN HOTEL, MERSİN’İN TERMAL ZENGİNLİKLERİNİ RUSYA’YA TANITTI

Beste GÜÇER

Çukurova Havalimanı’nın açılışıyla birlikte Rus turistlerin Mersin’e olan ilgisi artarken, BN Hotel bu fırsatı değerlendirerek kış turizminde önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Kış aylarında Rusya pazarında önemli bir yer edinme hedefiyle Moskova’da Rusya’nın önde gelen seyahat acenteleriyle bir araya gelen BN Hotel Thermal&Wellness yöneticileri, toplantıda Mersin’in termal turizmini ve BN Hotel’in sunduğu lüks konaklama imkanlarını acentelerle paylaştı. 

Çukurova Havalimanı’nın hizmete girmesiyle birlikte Mersin, Rus turistler için çok daha cazip bir destinasyon haline geldi. Rusya’dan haftada beş gün düzenlenen direkt uçuşların bölgeye olan ilgiyi önemli ölçüde artırması bekleniyor. Rusya pazarında önemli bir yer edinmeyi hedefleyen BN Hotel Thermal&Wellness’ın yöneticileri, Moskova’da Rusya’nın önde gelen seyahat acenteleriyle bir araya geldi.

Mersin’in termal turizmi uluslararası arenada tanıtıldı 

Moskova’da düzenlenen toplantılarda, Rusya’nın önde gelen seyahat acenteleriyle bir araya gelen BN Hotel Thermal&Wellness İcra Kurulu Başkanı Yusuf Narlı, görüşmelerin ve izlenimlerin çok olumlu olduğunu ve kısa sürede Rusya’dan termal konusunda dönüşler olacağına inandıklarını belirterek şunları kaydetti: “Rusya, turizm pazarında önemli bir oyuncu. Rusların yaz tatili için ülkemizi tercih etmesi dışında kışın da onları Türkiye’ye getirmek adına termal turizm önemli bir fırsat.”

Türkiye Moskova Turizm Ataşesi İlker Özkan da, toplantıda yaptığı konuşmada Mersin’in doğal güzelliklerini ve termal sularının önemini vurgulayarak, Rus turistleri Türkiye’ye davet etti.

Toplantının ilk sonuçları doğrultusunda, seyahat acentelerinin BN Hotel Thermal&Wellness’ı yakından tanımak üzere Kasım ayında Mersin’e geleceklerini söyleyen BN Hotel Thermal&Wellness Genel Müdürü Suat Delidere ise konuya ilişkin açıklamasında  , “Hedefimiz dış pazarda Mersin turizmini tanıtarak yabancı turist akışında tüm yıl boyunca istikrar sağlamak. Rus turistlerin termal turizme olan ilgilerinden dolayı Moskova’da düzenlediğimiz bu tür toplantılara devam edecek ve Mersin’in termal zenginliklerini Rusya’da daha geniş kitlelere duyuracağız” dedi.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.