We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Sektörel Haberler OKAY YILDIRIM MP TÜRKİYE CEO’SU OLDU

OKAY YILDIRIM MP TÜRKİYE CEO’SU OLDU

Beste GÜÇER

Okay Yıldırım, MP Türkiye CEO’su olarak atandı. MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş. resmi bir açıklamayla atamayı duyurdu. Barış Atasoy koltuğunu Okay Yıldırım’a devredecek.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş.’de Yönetim değişimi

MP Türkiye Turizm A.Ş., MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş. için Yönetim Değişikliğini duyurmaktan mutluluk duyar.

Grupta uzunca bir süredir farklı rollerde görev yapan, Sayın Okay Yıldırım, 27 Eylül 2024 tarihinden itibaren Meeting Point Hotel Management CEO olarak atanmış ve Sayın Barış Atasoy’dan Görevi devralmıştır.

FTI Grup bünyesinde 2017 – 2021 yılları arasında uluslar arası ticaret ağının geliştirilmesi ve yönetiminden sorumlu Chief Commercial Officer rolünü sürdürmüş olan Sayın Okay Yıldırım, Ocak 2021 itibariyle Meeting Point Türkiye DMC CEO pozisyonuna getirilmiştir. 27 Eylül 2024 itibariyle hem DMC hem de Hotel Management şirketlerinin yönetiminden sorumlu CEO olarak atanmıştır.

Sayın Okay Yıldırım, Havacılık, DMC ve Otel Yönetimi alanlarında yirmi beş yılı aşkın mesleki deneyime sahip olup, Türkiye’de Seyahat ve Turizm Sektöründe büyüme, operasyonel verimlik ve inovasyon üzerine başarılı bir geçmişe sahiptir.

Sayın Barış Atasoy’a görev süresi boyunca şirkete yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.”

 

GM Turizm ve Yönetim Dergisi olarak, kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.