We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Aktüel BELCONTI RESORT HOTEL’DEN ANLAMLI 27’NCİ YIL GECESİ

BELCONTI RESORT HOTEL’DEN ANLAMLI 27’NCİ YIL GECESİ

Beste GÜÇER

Belconti Resort Hotel, sektördeki 27. Yılını misafirlerine özel olarak hazırladığı bir gece ile kutladı. 27’nci yıl özel kokteyli ile başlayıp, gala yemeği ve özel eğlenceler ile devam eden gecede Belconti Resort Hotel Genel Müdürü M. Güler Şenyapıcı anlamlı bir konuşma yaptı.

Şenyapıcı, “27’nci yılımızı siz değerli misafirlerimiz ile kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu özel günde TEMA Vakfı ve Belconti Resort Hotel ailesi olarak bir iş birliğine imza atmak istiyoruz. Yıllardır bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimizin adına, 2023 yılında ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde büyük bir acı yaşayan Kahramanmaraş’ta birer ağaç dikerek hem Kahramanmaraş’ı hem de gönülleri yeniden yeşertmek istedik. Bizler kuruluşumuzdan bugüne, doğanın gönüllü koruyucusu olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. 27’nci yılımızı kutladığımız bugün, sürekli gelen siz değerli misafirlerimizin de birer doğa dostu olduğunu biliyoruz. Ülkemizde ve dünyada yaşanan iklim değişiklikleri, erozyon ve çölleşme ile mücadele kapsamında siz değerli misafirlerimiz adına, Türkiye’de faaliyet gösteren ve 2012 yılında Birleşmiş Milletler Çölleşmeyle Mücadele Sekretaryası önderliğinde dünyada ilk kez verilen ‘Yaşam için Toprak – Land for Life” ödülünü ilk kazanan Tema Vakfı’na fidan bağışı yaparak, bir sosyal sorumluluk projesine imza attık.

Bu özel gecede, mutluluğumuzu paylaşan siz değerli misafirlerimizin önünde ekibime ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, birlikte yemyeşil ve nefes alan bir dünyada her zaman barış ve huzur içinde bir arada olabilmeyi dilerim” ifadelerini paylaştı.

Belconti Resort Hotel’in 27’nci yıl kutlamalarına katılan Tema Vakfı Manavgat İlçe Başkanı Şenay Malbora tarafından, başta Genel Müdür M. Güler Şenyapıcı ve Genel Müdür Yardımcısı Tahsin Küpcük olmak üzere tüm otel yöneticilerine Tema Gönüllüsü Rozeti takıldı.

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.