We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Aktüel DUJA HOTELS’E İSTİHDAM PROGRAMINDAN ÖDÜL

DUJA HOTELS’E İSTİHDAM PROGRAMINDAN ÖDÜL

Beste GÜÇER

Duja Hotels, Türkiye Yüzyılının Kadınları İstihdam projesinde Muğla bölgesinde ödül alan tek turizm markası oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, çeşitli temaslarda bulunmak, Milli Müdafaadan Milli Kalkınmaya; Türkiye Yüzyılı’nın Kadınları, Kadın İstihdam Sistemi İş Pozitif Tanıtım Programı ve Fuar Açılışı programına katılmak üzere Muğla’daydı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Muğla Valiliği, SGK İl Müdürlüğü ve İŞKUR işbirliğinde düzenlenen, Milli Müdaafadan Milli Kalkınmaya Türkiye Yüzyılının Kadınları ‘Kadın İstihdam Sistemi İş-Pozitif’ tanıtım programında Muğla ilinde bulunan 4 farklı sektöre ödül verildi ve Duja Hotels turizm sektöründe ödül alan tek şirket oldu.

Bakan Işıkhan, Muğla’nın, dünyada tanınan ve bilinen, katma değeri yüksek, sadece turizmin başkenti değil, aynı zamanda bünyesinde barındırdığı kültürlerle de bir medeniyetler beşiği konumunda yer aldığını söyleyerek, “Muğla, ehil ellerde olmadığı için hala tüm potansiyeli ortaya çıkarılabilmiş değil. Şehrimizi gerek il bazında gerekse ilçeler bazında sizlerin yaptığı çalışmalar ve merkezi yatırımlarımızla hak ettiği konuma taşıyacağımıza inanıyorum.” açıklamasını yaptı.

Duja Hotels insan kaynakları direktörü Semra Kırbaş, kadın istihdamı konusunda çalışmalarına devam edeceklerini, insan kaynakları stratejileri konusunda uzun dönem için planlamalarının devam ettiğini ve bu çalışmalarının bakanlık nezdinde ödül ile taçlandırılmasından mutluluk ve gurur duyduklarını dile getirdi.

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.