We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel UĞUR DEMİREL: DEDEMAN MARKASINI YURT DIŞINDA DAHA ÇOK TANITMAYI HEDEFLİYORUZ

UĞUR DEMİREL: DEDEMAN MARKASINI YURT DIŞINDA DAHA ÇOK TANITMAYI HEDEFLİYORUZ

Sercan Dinç

Dedeman Kemer Resort Satış Pazarlama Müdürü Uğur Demirel, GM Dergi Muhabiri Sercan Dinç’in sorularını yanıtladı. Dedeman markasını yurt dışında daha çok tanıtmayı hedefliyoruz.” diyen Demirel, Dedeman Kemer Resort’un gelecek planlarından ve sezon beklentilerinden de bahsetti.

Bize biraz kendinizden bahseder misiniz? Daha önce hangi görevlerde bulundunuz ve burada hangi görevleri üstleneceksiniz?

Uğur Demirel: Otelcilik kariyerime 2006 yılında Sueno Hotels grubunda başladım ve 2023 Kasım ayına kadar orada, satış-pazarlama departmanında görev yaptım. 2024 Nisan ayı itibariyle de Dedeman Kemer Resort’ta satış-pazarlama müdürü olarak görev yapmaya başladım. Hem yurtiçi hem yurtdışı ajanslarla ve misafirlerle iş birliğimizi burada devam ettiriyoruz.

Antalya’da faaliyetlerini sonlandıran Dedeman, uzun süre sonra 2 otelle birlikte geri döndü bize yeni açılan tesisinizden bahsedebilir misiniz?

Uğur Demirel: Dedeman Kemer Resort, Antalya Kemer’in merkezinde, 19 Mayıs’ta açılış töreniyle birlikte hizmet vermeye başladı. Ultra All Inclusive hizmet vererek sezona giriş yaptık. Dedeman markasıyla birlikte Türk misafirlerimizin de Antalya’ya, Kemer’e tatillerini geçirmeleri için bilinen bir markanın geri dönmesiyle hizmetimizi en üst noktalara taşımayı hedefliyoruz.

Dedeman Kemer Resort’un bu sezon ve önümüzdeki sezon planları nelerdir?

Uğur Demirel: Bu sene Ekim sonuna kadar her şey dahil konseptiyle hizmet vereceğiz. Bilindiği üzere Kemer’deki sezonun düşük gitmesi nedeniyle, kışın otelimizi açık tutup bed and breakfast şeklinde hizmet vermeye devam ederek bölgeye katkı sağlamayı düşünüyoruz.

Şu anki taleplerden memnun musunuz? Otelinizde doluluk oranları nasıl, Kurban Bayramı’nın bir etkisi oldu mu?

Uğur Demirel: Dedeman markasının Türkiye’deki bilinirliği sayesinde özellikle bayram döneminde yüksek doluluk oranlarına ulaştık. Sezonun devamında da Türk misafirlerimizin ilgisi devam ediyor. Ancak yurt dışından da talepler alıyoruz ve Dedeman markasını yurt dışında daha çok tanıtmayı hedefliyoruz.

Son olarak, gelecek planlarına dair eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Uğur Demirel: Dedeman markası yaklaşık 11 sene önce Antalya’dan ayrılmıştı. Bu sene Kemer ve Adrasan’da iki yeni otel ile geri dönüş yaptı. Hedefimiz, daha fazla şehirde ve ülkede yer alarak marka olarak büyümek. Güçlü bir atağa geçip otel sayımızı artırmaya devam edeceğiz.

 

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.