We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Aktüel FTI İFLASI SONRASI DERTOUR’DAN TEŞEKKÜR YAZISI

FTI İFLASI SONRASI DERTOUR’DAN TEŞEKKÜR YAZISI

Beste GÜÇER

FTI iflası sonrası süreç yönetimi ile ilgil DERTOUR, bir teşekkür yazısı yayınladı.  Türkçe’ye çevrilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

DERTOUR GERİ DÖNÜŞ EKİBİNİN TÜRKİYE’DEKİ HERKESE TEŞEKKÜRÜDÜR

Sevgili meslektaşlarım,

Türkiye’den FTI paket tur misafirlerinin geri dönüşü sırasında gösterdiğiniz güzel iş birliği için otellerin ve hizmet sağlayıcıların hepsine teşekkür etmek istiyoruz.

Yerel ortaklarımızın, etkilenen tatilcilerin geri dönüşü için yorulmak bilmeyen kişisel çabaları ve etkileyici profesyonellikleriyle nasıl destek oldukları ve bize de yardımcı oldukları gerçekten dokunaklı. Sadece çok az istisnai durumda bazı aksaklıklar yaşandı. Geri dönüşlerin büyük çoğunluğunda iş birliği ve ekip çalışması ön plana çıktı ve bu da sonuç olarak Türkiye’deki her bir FTI paket tur misafirinin yararına oldu. Sizler misafirperverliğin ne anlama geldiğini gösterdiniz ve çoğu zaman zorlu durumlarında misafirlerin yanında yer aldınız.

Yerel Meetingpoint temsilcileriyle ve FTI Merkez ofisindeki meslektaşlarımızla olan iş birliğinin de çok iyi geçtiğini belirtmeden geçemeyeceğim.

Geri dönüşün sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesinin bir nedeni de, yerel ortaklarımızla ve Türkiye’deki yetkililerle olan yakın ve yoğun iş birliğidir. Bu iş birliğini pandemi sırasında ve Türkiye’deki depremde gösterdiğimiz iyi performans sayesinde daha da derinleştirebildim. Bu güvenilir iş birliğinin temelleri yıllar önce atıldı, özellikle de pandemi sırasında, Türk ortaklarımız ve yetkililerle birlikte etkili RESTART konseptleri ve ilgili kriz yönetimi altyapıları geliştirdik ve FTI paket tur misafirlerinin mevcut geri dönüşünde bunu kullanabildik.

İlgili tarafların birçoğu, çeşitli krizlerden kişisel olarak tanıştıkları ve kriz yönetimi süreçleri uyumlu çalıştığı için geri dönüş hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmektedir. Bu nedenle, kriz yönetimi olarak mükemmel iş birliğinden dolayı yerel otelcilerimiz ve ortaklarımıza son derece minnettarız. Çünkü bu, bize ve sonuç olarak Türkiye’deki her bir tatilciye vatanlarına dönmelerinde yardımcı oluyor.

Sonuç olarak, misafirlerin hissettiği ve bu olağanüstü dönemde (DRSF’nin somut maddi yardımından ayrı olarak) onlara iyi bir his veren, atasözü haline gelmiş Türk misafirperverliğidir. DRSF de burada mükemmel işler çıkardı ve bu vesileyle size sadece çok teşekkür etmek istedim. Bu, paket tur güvencesinin, sunulan benzersiz avantajlarıyla ne kadar önemli olduğunu ve sizin otel işletmelerinin de ne kadar yardımcı olduğunu bir kez daha gösteriyor. Zorlu koşullara rağmen. Durumun ne kadar duygusal olduğunu hissettim ve sizler büyük bir profesyonellik gösterdiniz, müşteri memnuniyetinin her zaman öncelikli olduğunu gösterdiniz.

Türkiye’deki geri dönüş ekibinin tamamı adına ve bu süreçte yer alan herkese bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum! Size gelen taleplerde, lütfen bize bu teşekkürleri iletin.

Saygılarımla

DERTOUR Güvenlik Yönetiminiz

 

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.