We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel FUN&SUN, İSTANBUL UÇUŞLARINI 2 AY UZATTI

FUN&SUN, İSTANBUL UÇUŞLARINI 2 AY UZATTI

GM Haber Merkezi

Rus tur operatörü FUN&SUN, İstanbul’a yönelik uçuş programını 2 ay daha uzatma kararı aldı. Ocak ayında Ural Havayolları’nın Moskova-İstanbul uçuşlarıyla oluşturulan Türkiye turlarını blok ulaşım esasına göre satışa sunan tur operatörü, Rus turistlere geniş bir seyahat yelpazesi sunuyor.

Airporthaber.com’un haberine göre, başlangıçta 18 Şubat – 30 Mart dönemi için planlanan blok program, 13 Mart akşamı yapılan duyuruyla 31 Mayıs’a kadar uzatıldı. Uçuş sıklığı haftada 4 kez olacak şekilde (Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar) devam edecek. FUN&SUN yetkilileri, Şubat ve Mart aylarında gördükleri yoğun ilginin bahar aylarında da devam edeceğini öngörüyor. Ayrıca, İstanbul’da 1 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan lale festivalinin de turistlerin ilgisini çekeceğini belirttiler. Baharın renk cümbüşüyle süslenen İstanbul’u ziyaret etmek isteyen pek çok insanın bu dönemi tercih ettiğine dikkat çektiler.

FUN&SUN’un İstanbul’a yönelik uzatılan uçuş programı, turistlerin şehri keşfetme ve özel etkinliklere katılma şansını artırarak, Türkiye’ye olan turistik talebi desteklemeyi amaçlıyor.

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.