We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Sektörel Haberler “2023 YILINI YÜZDE 46’LIK BÜYÜME İLE TAMAMLADIK”

“2023 YILINI YÜZDE 46’LIK BÜYÜME İLE TAMAMLADIK”

GM Haber Merkezi

Booking Pro Genel Müdürü Deniz Yılmaz, yüzde 46 büyümeyle 2023 yılını tamamladıklarını açıkladı. Yılmaz, son 3 yıldır sektörün iç pazardaki büyümesinin üzerinde bir büyüme yakaladıklarının altını çizdi. 2023 sezonunun verimli geçmesinin ardından Armas Global CEO’su Osman Kafadar, çağrı merkezi satış temsilcilerine Doğan Cüceloğlu’nun titabını ve özel hediye çeklerini teslim etti.

Armas Global alt markası Booking Pro’nun Genel Müdürü  Deniz Yılmaz 2023 yılını değerlendirdi. Yılmaz, “Booking Pro olarak iç turizm anlamında 2023 sezonunun kendimiz için çok güzel geçtiğini söyleyebiliriz. Son 3 yıldır sektörün iç pazardaki büyümesinin üzerinde bir büyüme oranı yakaladık. Bir önceki yıla kıyasla şu anki büyüme oranımız, yüzde 46 seviyelerinde. Tüketici her ne kadar fiyatlarla ilgili hızla artan maliyetlerden kaynaklı ciddi enflasyon artışına maruz kalsa da, yapmış olduğumuz avantajlı kampanya ve fırsatlar sonucunda iç turizm talebini olumlu yönde değerlendirdik” dedi.

“HER ZAMAN TEDBİRLİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

2024 yılında iç turizmdeki büyümenin devam edeceğini öngördüklerini vurgulayan Yılmaz, “Booking Pro olarak biz de hedeflerimizi bir önceki yılın üzerinde gerçekleştireceğiz. Ancak, dünyadaki gelişmeleri de göz önünde bulundurarak , yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı her zaman temkinli olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Geçen sezon erken rezervasyon kampanyası öncesinde fiyatlardaki artışa dikkat çeken Yılmaz,  “Bu sezon misafirlerimize oldukça avantajlı kampanya ve ödeme kolaylıkları sağladık. Maliyetlerin hala artmaya devam etmesiyle tüketicilerin bugün satın almadıkları tatili , yarın daha yüksek fiyata almak durumunda kalabilirler. Kredi kartlarında artan ciddi faiz oranlarıyla beraber, tüketiciye sunulan taksitle erteleme gibi kampanyaların maliyetlerinde ciddi artışlar ortaya çıktı .Sürecin biraz zorlu geçebileceğini fakat yine de erken rezervasyon döneminde iç pazardaki talebin artış yapacağını öngörüyoruz” şeklinde konuştu.

Dijital anlamda da gelişimi devam ettirdiklerini belirten Yılmaz , yaptığı değerlendirmede; 2024 sezonunda bu çalışmalara daha kapsamlı devam edeceklerini de söyledi.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.