We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel Nirvana Cosmopolitan sürdürülebilirlik alanında Antalya’da bir ilke imza attı

Nirvana Cosmopolitan sürdürülebilirlik alanında Antalya’da bir ilke imza attı

GM Haber Merkezi

Nirvana Cosmopolitan Hotel, sürdürülebilirlik alanında önemli bir başarıya imza attı. Otel, sera gazı emisyonlarını uluslararası standartlara uygun hale getirerek sürdürülebilirlik anlayışındaki kararlılığı bir kez daha ortaya koydu.

Bureau Veritas belgelendirme kuruluşu tarafından gerçekleştirilen üç günlük yoğun denetim sürecinin ardından, Nirvana Cosmopolitan Hotel, ISO 14064-1: 2018 standardına ulaşarak Antalya’da bu alanda ilk ve tek tesis oldu.

ISO 14064-1: 2018 Standartı, sera gazı emisyonları yönetimi için uluslararası kabul görmüş bir çerçeve sunmaktadır. Nirvana Cosmopolitan Hotel, bu standartları yerine getirerek çevresel sorumluluklarını üstlenmekte ve sürdürülebilir turizm alanında hassasiyetini bir kez daha göstermektedir.

Otel yönetimi, sürdürülebilirlik konusundaki bu önemli adımın ardından, çevresel sorumluluklarını artırma ve çevre dostu uygulamalarına daha fazla ağırlık verme kararı alarak, misafirlerine sadece konforlu bir konaklama değil, aynı zamanda çevre dostu bir deneyim sunarak sektörde liderliğini sürdürmeyi hedeflemektedir.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.