We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Aktüel Akra’da Konserlerle Yılbaşı Programı

Akra’da Konserlerle Yılbaşı Programı

GM Haber Merkezi

Akra Hotel tarafından geleneksel hale gelen yılbaşı eğlencesi, bu sene de Karsu’nun performanslarıyla 30 Aralık tarihinde özel bir program eşliğinde gerçekleşiyor.

Akra Hotel, Antalya’da yılbaşı coşkusuna bir müzik ziyafetiyle hazırlanıyor. 30 Aralık tarihinde düzenlenecek özel konserde sahne alacak olan Karsu, şehre müzik dolu bir yılbaşı coşkusu yaşatmaya hazırlanıyor.

30 Aralık gecesi Akra Hotel, sevilen sanatçı Karsu’nun enerjik ve canlı performansı eşliğinde eğlence dolu bir bar gecesine ev sahipliği yapıyor. Misafirler; zengin atıştırmalıklar ve içecekler eşliğinde yılbaşı öncesinde keyifli bir gece geçirecek.

31 Aralık Yılbaşı Galası ise Akra Hotel’in tüm duyulara hitap eden mevsim lezzetlerinin özel olarak yorumlandığı eşsiz menüleri ve yılbaşı kokteyli ile tatlanırken Fatih Erkoç’un şarkılarıyla özel anlara dönüşüyor.

Minik misafirlerini de unutmayan Akra Hotel, hazırlamış olduğu Mini Club etkinlikleri ve Çocuk Galası programlarıyla tüm misafirlerine eğlence dolu bir yılbaşı coşkusu yaşatıyor.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.