We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel Murat Altundağ: Şehre yakınlık olgusu Palandöken’i ön plana çıkarıyor

Murat Altundağ: Şehre yakınlık olgusu Palandöken’i ön plana çıkarıyor

GM Haber Merkezi

Antalya Turizm Fuarı’nın ilk gününde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ, Başkanlar Sahnesi’nde deneyimli turizmci Erdoğan Turan’ın sorularını yanıtladı. Altundağ, Turizm Vizyonu başlıklı panelde önemli kış destinasyonu olan Erzurum şehrinin turistik mekanlarını ele aldı.

Erzurum’un turistik mekanlarından bahseden Murat Altundağ, şunları söyledi:

“Erzurum şehrine on yıllık sürede Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız öncülüğünde, tarihi ve kültürel şehri yaşatmak adına birçok mekan kavuşturuldu. Bu da turizmi hareketlendirdi. Termal turizmde de öncü bir şehir olan Erzurum’un göz bebeği Palandöken kayak merkezim turistik anlamda en çok ziyaretçi alan bölgemiz. Ülkemizde iri ufaklı 30’a yakın kayak merkezi olmasına rağmen Erzurum’un bazı öncelikleri bulunuyor. Burada en önemli unsur ziyaretçilerin havalimanından inip 15 dakikada kayak yapabilir halde olması. Hatta yeri geliyor İstanbul’dan iki saatte kayakla buluşturma garantisi veriyoruz. Bu nedenle bizim şehre yakınlık olgumuz kayak merkezleri arasında Palandöken’i ön plana çıkarıyor. Ayrıca biz kayak yapma garantisi veriyoruz.”

Altundağ, Antalya Turizm Fuarı Kurucusu Selçuk Meral’e teşekkürlerini dile getirirken, “GM ekibini alkışlamak istiyorum. Gerçekten muazzam bir organizasyon. Bu kapsamda Selçuk Bey, her geçen yıl kendini yenileyerek organizasyonu müthiş bir şekilde yönetiyor. Selçuk Meral’i turizmin aslanı ilan ediyorum. Şahsım adına onu yürekten tebrik ediyorum. Bu fuarımızın Antalya şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.