We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Anex Tour Antalya’yı Rus basın mensuplarına tanıttı

Anex Tour Antalya’yı Rus basın mensuplarına tanıttı

GM Haber Merkezi

Anex Tour, Rusya’nın en önemli 35 Rus basın mensubunu ilk kez Antalya’da ağırladı. Üç günlük basın turunda Antalya ve otellerini tanıma fırsatı bulan Rus basın mensupları, 5. kez düzenlenen Anex Awards Ödülleri ile Nirvana Cosmopolitan’da gerçekleşen gala gecesinde taçlandırıldı.

Anex Tour, 2016 yılından beri basın ile kurduğu yakın ilişkiyi her yıl daha da artırarak devam ediyor. Anex , her yıl farklı ülkede yaptığı basın turunu bu yıl Antalya’da gerçekleştirdi. 3 günlük basın turuna Nirvana Cosmopolitan’da gerçekleşen tanıtım toplantısıyla başlayan Anex Tour, 21 Ocak akşamı tüm basın mensuplarını Anex Awards ile ödüllendirdi.

Konuyla ilgili olarak Anex Tour Deputy General Direktör Yana Muromova; “Anex olarak sadece partnerlerimiz ve sektör ile değil tüm partnerlerle yakın ilişkiler kurmak gerekliliğini fark ederek, basın, devlet kurumları ve derneklerle daha yakın temaslar sağlamaya başladık. 2016 yılından beri geliştirdiğimiz bu strateji ile oldukça verimli basın turlarımızı her yıl farklı ülkelerde gerçekleştirmeye başladık. Bu yıl Moskova’daki basın ile kurduğumuz ilişkilerin boyutunu genişletmek istiyoruz. Bunun içinde bu yıl St. Petersburg, Kazan da aynı stratejimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Rus basınına İstanbul’u da tanıtacağız

Yana Muromova sözlerine ;“Bu organizasyonlara önümüzdeki senelerde Türkiye’nin başka şehirlerinde de özellikle İstanbul’da kesinlikle yapacağız. İstanbul’a da yaptığımız programları daha detaylı tanıtmak ve turları göstermek için basına bu organizasyonları yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.