We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Sektörel Haberler Akovalı, “Beklentimizin üzerinde doluluk ve kazanç sağladık”

Akovalı, “Beklentimizin üzerinde doluluk ve kazanç sağladık”

GM Haber Merkezi

Swandor Hotels & Resorts Kemer ve Topkapı Palace Satış ve Pazarlama Müdürü Yiğit Akovalı ATF22- Antalya Turizm Fuarı ve 2023 turizm sezonu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İlk yıllardan bu yana ATF- Antalya Turizm Fuarı’na inananlardansınız? ATF, 4. yılında. Siz neler söylemek istersiniz?

Fuar, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda her şey mükemmel. Ayrıca önceki yıllara göre fuarın bu denli büyümesi de biz sektör profesyonellerini çok mutlu ediyor. Bu fuarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bizim için ve Antalya ve sektör için çok kıymetli bir fuar. Doğru yapılan iş, doğru planlanan zaman ile birleşince sonuç başarı getiriyor. ATF, tüm profesyonelleri bir araya getiren ve herkesin aynı dili konuştuğu bir fuar olmasıyla da istenilen verime ulaşmanızı sağlıyor.

2022 nasıl geçti sizin için, kısa bir değerlendirme alabilir miyiz?

2022 yılı bizim için oldukça güzel geçen bir sezon oldu. Hatta beklentimizi aştığımız bir sezon oldu. İlk sezon başında tüm sektör gibi bize biraz sıkıntı yaşadık, ama bu sıkıntıları hem otellerin pazar çeşitliliğinden hem de sıkıntı yaşanan pazarın çabuk entgre olması ve tepki vermesiyle sezonu yükselişle kapattık. Beklentimizin üstünde doluluk ve kazanç sağladık.

2023 yılı hedefleriniz nedir?

2023 yılı itibariyle artan sayının devam etmesi en büyük dileğimiz. Aynı zamanda Kemer’deki tesisimiz renovasyon süreci var. Kemer’deki tesisimizde Swandor markasıyla hizmete başlayacak. Seçim sürecinin genel hatlarıyla olumsuz bir durum yaratacağını düşünmüyorum.

Rus pazarında rakamlar 2023’te yükselecektir

Rus pazarındaki beklentiniz nedir?

THY ile olan iş birlik devam edecektir. Bununla beraber yerel olarak kurulan uçak firmalarıyla uçuşlar desteklenerek bu yıl ki yaşanan sayının üzerine çıkacaktır. Daha önceki senelerdeki sayılara ulaşmak kolay olmayacaktır. Burada kaybedilen bir koltuk kapasitesi var, ama 2022 yılının üzerine 2023 yılında rakamların çıkmasını bekliyoruz. Ancak sayısal olarak 2019 yılına hemen ulaşmak mümkün değil.
Son olarak eklemek istediğiniz bir mesajını var mı?
Yeni sezonda herkesin istediği fiyatlarla istediği dolulukları yakalayabilmesidir. Umarım kriz yaşamadan Cumhuriyet’in 100. Yılı olmasıyla bugüne kadar yaşanmış en iyi turizm yılı olmasını diliyorum.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.