We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel Turizmi Türkiyesiz asla düşünemeyiz

Turizmi Türkiyesiz asla düşünemeyiz

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Başkanı Nobert Fiebig; GM Turizm ve Yönetim Dergimize Alman pazarı ve Türkiye ile ilgili olarak  önemli açıklamalarda bulundu. Uzun yıllara dayalı yakın bir iş birliğimiz içerisinde bulundukları Türkiye’nin önemine değinen Fiebig ;“Biz, Turizmi Türkiyesiz düşünemeyiz.” dedi.

ALMAN PAZARINDA GRAFİK YUKARILARA TIRMANACAK

Türkiye ile yakın çalışmalarda şunu gözlemledik. “ Antalya’nın şu an doğusu da batısı da çok büyük bir talep alıyor. Bu yükselen grafiğin önümüzdeki aylarda daha da yukarılara taşınacağından eminiz.” dedi.

GELECEK YILLARDA 5 MİLYON RAKAMI KOLAY AŞILIR

Alman pazarından Antalya’ya kaç turist ağırlarız? Sorusuna ise Fiebig; “ 2019 yılında 5 milyon turist ağırlamıştık. Şu an talepler geliyor tatil tarihleri yaklaştıkça artan talepler ve rezervasyonlar var. Şuan için rakam vermek doğru olmayabilir, ama şunu söyleyebiliriz ki gelecek yıl ve sonrasında bu 5 milyon rakamını çok kolay bir şekilde aşacağız.” İfadelerini kullandı.

TÜRKİYE’YE DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Konuşmasının sonunda Türk turizmcisine seslenen Nobert Fiebig ;“ Türkiye’ye  desteğimiz devam edecek bu ve gelecekler yıllarda da. Türkiyesiz , bir turizm düşünemeyiz. En kötü zamanlarda olduğu gibi ileri de de candan dostluğumuz olan Türkiye için çalışmalara devam edecek.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.