We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel Raw Beach Hotel açıldı

Raw Beach Hotel açıldı

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Turizmin başkenti Antalya’da Lara bölgesinde 2015 yılından beri hizmet veren Red & White Beach, bohem tarza hakim Raw Beach Hotel ile 2022 sezonuna iddialı bir başlangıç yaptı.

2 suite toplam 14 odalı tesis, oda kahvaltı ile misafirlerini ağırlıyor. Denize sıfır mesafesi, 20 dönüm arazi içerisinde çam ağaçları arasında yer alıyor. Özel plajı ve kendine ait iskelesi ile her an ve her yerde bohem dokusunu hissettiriyor. Dünya ve Akdeniz mutfaklarının yer aldığı tesiste misafirlere özel A-lacarte restoranlarda servis sunuluyor.

İki kardeş olan genç ve başarılı girişimci Sinem Kostik ve Batuhan Kostik tesisin işletmecileri. Genç iki girişimci olan Batuhan Kostik ve Sinem Kostik: “Tesisin inşaat aşamasından, dekorasyona kadar tüm tasarımı kendimiz hazırladık. Bohem bir konsept yaratarak misafirlerimizin rahat ve relax bir ortamda tatil yapmalarını sağlarken, bunun yanı sıra lüksü de özel detaylarla yaşatmak istedik” şeklinde açıkladılar.

Avrupa, Uzak Doğu ve İskandinav pazarlarından misafir ağırlayan Raw Beach Hotel, 2022 sezonu için yoğun rezervasyon akışının olduğunu belirtiyor. Tesis, sürdürülebilirlik ve çevre bilinci konusunda önemli adımlar atıyor.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.