We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Gündem Crystal Admıral’den kadınlara özel yarışma

Crystal Admıral’den kadınlara özel yarışma

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

CRYSTAL ADMIRAL de KADIN GÖZÜ İLE TURİZM KONULU RESIM YARISMASI YAPILDI

Manavgat – Kızılot beldesinde bulunan Crystal Admiral otelde, kadınlar arasında düzenlenen resim yarışmasında ortaya çıkan sonuçları değerlendiren otel yönetimi, derece alan kadın çalışanları ödüllendirdi. Kuru kalem ve pastel boya ile çalışmalar yapan otelin kadın çalışanlarının hayal güçlerinin oldukça renkli ve düşünsel oldukları görüldü.
Yaptıkları resimler hakkında otel yönetimine açıklamalarda bulunan kadın çalışanlar, topluluk önünde konuşma yeteneklerini de geliştirerek, ekip arkadaşlarından da alkışlar aldılar.

Kadın çalışanlarımızın “hayal gücüne ve anlatmak istediklerine kıymet veriyoruz” diyen Otel Genel Müdürü Erdal ÇELİK “Mart ayında kutlanan kadınlar gününü de içine alan bir organizasyonla organize ettiğimiz bu aktivite ile kadın çalışanlarımıza, bizim için ve otelcilik sektörü için kıymetli olduklarını anlamak ve anlatmak istedik” dedi.

Otelin İnsan Kaynakları Müdürü Solmaz KESEN de “Toplumda yeri ve konumu ön planda olmayan kadınlarımızın CRYSTAL ADMİRAL de ki yerinin en önde olduğunu biz biliyoruz. O yüzden, kadın çalışanlarımızın organizasyonumuza vermiş oldukları güç ve olumlu katkılar için TEŞEKKÜR ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.