We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel Pegas, Sonbahar rakamlarını açıkladı

Pegas, Sonbahar rakamlarını açıkladı

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Antalya‘ya BDT pazarından 380 Bin Turist

21 Haziran 2021’de Rus pazarının açılmasıyla hareketlenen turizm sezonu, Eylül ve Ekim aylarında da BDT pazarından misafirleri ağırlamaya devam edecek. Pegas Touristik, turizmi 12 aya yayma hedefiyle başlattığı Anadolu kültür turları da Ruslardan büyük ilgi görüyor. Eylül itibariyle Nordwind Havayolu’da Rusya‘nın 12 şehirden İstanbul’ tarifeli uçuş gerçekleştirecek. Pegas Touristik, sonbaharda hem Antalya hem de Anadolu Rus Turistleri ağırlamaya devam edecek.

Antalya ve Anadolu için Pegas Touristik olarak tüm hızıyla operasyonlara devam eden
Pegas Touristik, Türkiye Turizminin 12 aya yayılması için üzerine düşen görevi başarıyla sürdürüyor.

SONBAHAR’DA OPERASYONLARA DEVAM

Turizmin başkenti Antalya operasyonları ve Anadolu kültür turlarıyla ilgili Eylül ve Ekim aylarında da tüm hızıyla çalışmaların devam ettiğini belirten Pegas Touristik Operasyon Müdürü Yeliz Bilgin Ezici Antalya’nın Sonbahar aylarında da BDT pazarından misafirleri ağırlayacağını ifade etti.

BDT’DEN 380 BİN TURİST

Ezici; ”Pandemi nedeniyle geç başladığımız 2021 yaz sezonu tüm hızıyla sürerken,
Pegas Touristik olarak Antalya’ya Eylül ve Ekim ayları için beklediğimiz misafir sayısı da netleşmeye başladı.Buna göre başta Rusya olmak üzere Ukrayna, Kazakistan, Kırzgistan, Azerbaycan ve Gürcistan’dan Eylül’de 200.000, Ekim ayında da 180.000 misafirimizi ağırlamak için Antalya’ya bekliyoruz.”

MOSKOVA’NIN 12 ŞEHRİNDEN İSTANBUL‘A TARİFELİ UÇUŞ

Rusların Anadolu’ya ilgisinden memnun olduklarını ve Anadolu kültür Turlarının Ruslar tarafından büyük ilgil gördüğünü belirten Ezici Moskova- İstanbul için ortak kuruluşları olan Norwind Havayolları ile Eylül’de Rusya’nın 12 şehirden tarifeli uçuş başlatacaklarını belirterek konu hakkında Bu minvalde kış sezonunda özellikle İstanbul’a gelen misafirlerimiz için hazırladığımız, halihazırdaki Anadolu kültür turlarının (Kapadokya, Mardin-Şanlıurfa/Göbeklitepe, Trabzon-Rize) yanı sıra saha ve marketing çalışmaları devam eden yeni çıkacağımız tur paketlerimizle, Türkiye’de turizmi 12 aya yayma konusunda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.“ Dedi.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.