We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Tokyo 2020 Olimpiyatları’nda 2 Türk kızı, Türkiye’nin gururu oldu. Milli boksörler Busenaz Sürmeneli ve Busenaz Çakıroğlu, yarıfinal maçlarını kazanarak altın madalya için mücadele etme hakkı kazandı. Bayanlar boks sporunda Türkiye’nin ilk madalyalarını garantileyen Busenaz’lar, madalyanın rengini 7 Ağustos Cumartesi günü çıkacakları final maçlarında belli edecekler.

İLK FİNAL ÇAKIROĞLU’NDAN

Bugün yarı finalde Tayvanlı rakibi Hsiao-Wen Huang ile karşılaşan 51 kilo boksörümüz Busenaz Çakıroğlu, çok rahat bir maç çıkararak rakibini mağlup etmeyi başardı. Çakıroğlu’nun finaldeki rakibi Bulgar Stoyka Zhelyazkova Krasteva oldu. 7 Ağustos Cumartesi günü TSİ 08.15’te başlayacak olan final maçında tüm Türkiye’nin kalbi Busenaz Çakıroğlu için atacak.

SÜRMENELİ, HİNTLİ’Yİ YENDİ

Bugünün ikinci mutlu haberi 69 kiloda mücadele eden Busenaz Sürmeneli’den geldi. Yarı finalde Hindistanlı rakibi Lovlina Borgohain’i yenen Sürmeneli, Tokyo 2020’de finale yükselen ikinci kadın boksörümüz oldu. Finalde Çinli Hong Gu ile karşılaşacak olan Busenaz Sürmeneli, bu maçı da kazanıp ülkemize olimpiyat altın madalyası getirmek istiyor. Final maçı TSİ 09.15’te oynanacak.

Yorum Yaz

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.