We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel Rusya’dan Mısır’a onay çıktı

Rusya’dan Mısır’a onay çıktı

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ

Rusya Devlet Başkanı Putin’in 6 yıldır kapalı olan Rusya-Mısır uçuşlarının yeniden başlaması için kararnameyi imzalamasına rağmen, uçuş başvurularını sürekli reddeden Rosaviatsia (Federal Hava Taşımacılığı Ajansı) Mısır’a charter uçuşlara izin verdi. 9 Ağustos’tan itibaren Rusya’dan, Mısır’ın tatil beldeleri Hurgada ve Şarm El-Şeyh’e uçuşlar tekrar başlayacak. Korona virüsle Mücadele Operasyon Genel Merkezi’ne göre, Moskova’dan her iki şehre haftada beşer uçuş yapılacak. Uçuş sayısı daha sonra talebe göre artabilecek.

Rusya, ayrıca 9 Ağustos’tan itibaren Bahreyn, Dominik Cumhuriyeti ve Moldova ile uçuşlarına yeniden başlayacak ve Suriye’ye uçuş sayısını da artıracak.

2015 yılında Mısır’ın Sina Yarımadası’nda 224 kişiyi taşıyan Rus Metrojet Havayolları’na ait Airbus A-321 tipi yolcu uçağı, bir terör saldırısı sonucu düşmüştü. Uçaktaki tüm yolcu ve mürettebat hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından Rusya ve Mısır arasında karşılıklı olarak uçak seferleri durdurulmuştu. 9 Ağustos’ta başlayacak uçuşlar, 6 yıl sonra Rus turistlere Mısır’ı da açış olacak.

Yorum Yaz

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.