We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel VURAL ÖĞER İLGİNÇ AÇIKLAMALARDA BULUNDU !

VURAL ÖĞER İLGİNÇ AÇIKLAMALARDA BULUNDU !

Geçtiğimiz haftalarda Almanya’da iki şirketi birden iflas açıklayan turizmci Vural Öger, Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Die Zeit’a ilginç açıklamalarda bulundu.
13785
Almanya’da uzun yıllar Türkiye spesiyalisti tur  operatörü olarak faaliyet gösteren, ülkenin ilk Türk turizmcilerinden Vural Öger, Die Zeit gazetesine verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu.
2010’da Öger Tours’u Thomas Cook’a sattıktan sonra 2012 sonlarında V.Ö. Travel’i kuran Vural Öger, geçtiğimiz haftarda bu şirketinin ve uçak bileti satışı yaptığı Öger Türk Tur’un iflasını açıklamıştı.
Die Zeit’a verdiği röportajda, Öger Tours’tan sonra pazarda fiyat ve rekabet savaşının çok kızıştığını ve kendisinin bu savaşı hafife aldığını söyledi.
Öger Tours’un satışından sonra pazara yeniden döndüğü için pişman olduğunu söyleyen Öger, “Daha sonra insanın aklı başına geliyor. Ancak bu neye yarar?” dedi.
Bu süreçte pazarda tur operatörü ve ürün sayısının çok fazla arttığına işaret eden Öger, bunun yarattığı sert rekabet ortamının yanı sıra Türkiye’nin son zamanlardaki siyasal gelişmelerden kaynaklanan talep kaybının da yeni bir şirket olarak durumlarını zorlaştırdıklarını ve bu gelişmelere daha fazla dayanamayarak iflaslarını bildirdiklerini söyledi.
Ticarette başarı ve başarısızlığın her zaman birbirine çok yakın olduğunu dile getiren Vural Öger, son yaşadığı iflaslarla şirketlerini kaybettiğini, ancak kişisel mal varlığının bu durumdan etkilenmediğini sözlerine ekledi.

 

15 yorumlar

Dagci 01 Şubat 2016 - 20:45

Sayin vural öger bukadar mağdur insanların hakini nasil ödiceksiniz insanları hep mağdur etiniz yazık günah herkezi ciril çıplak atiniz ortaya yaziklar olsun

Cevapla
Yildiray Gülec 01 Şubat 2016 - 20:56

Vural bey,
Yillardir turizm sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluşu yönetimini yaptınız.
Bu son yaptığınız düpedüz dolandırıcılık, sanirim bu yeni mesleğiniz. Selim bey de emin adimlarla takipçiniz. IATI Germany ne zaman batiracaksiniz.

Cevapla
Tayfun 01 Şubat 2016 - 21:00

bu adam Türklerin ve turizmin yüz karası. Her 2 senede bir batar ve arkasında yüzlerce mağdur bırakır. 2006 yılında Halil fıratlı ile birlikte o kadar insanı dolandırdı halen ortalıkta gezbiliyor.çünkü yüz yok. Karakter yok

Cevapla
OGER Mudii 01 Şubat 2016 - 22:22

Birazcık asaleti olsa, 1000 kişinin hakkının üzerine, kanunların boşluğuba sığınıp, “kişisel servetim bu iflasdan etkilenmedi” demez. Varsa emekçinin hakkını verir. Yoksa kafasına sıkar, Onuru ile ölür. Zaten yaş 70 iş bitmiş. Hâlâ neyin hesabını yapar, anlaşılmaz.

Cevapla
Levent-Yurtlu 01 Şubat 2016 - 23:36

Vural Ögeri elestirenler. Onun Türk turizmi icin yaptiklarini siz bir yapin hele de görelim. Kaybi olanlar elbette var ama sayesinde cok Kazananlar ve ekmek yiyenlerde oldu. Hemde yillarca. Ona sayin kaybettiklerinizi. Simdi Türk kökenli Turizmci kalmadi Almanyada. Bakalim kim getirecek müsterileri. Türk kökenliler zor günlerde de olsa Türkiyeye müsteri getirmek icin cabaliyordu. Simdi ucaklarin yönünü degistiriveriyor yabancilar. Üstelik de daha güzel kazaniyorlar diger yönlerin ücretlerini artirarak. GTI iflas etti. Zarar ettim ama Toplamda kazandigim zararimdan daha cok. Devlet ona buna para dagitirken keske avripadaki Türk kökenli firmalari destekleserdi 2016 da bu kadar karamsar olmazdik.

Cevapla
Yildiray Gülec 02 Şubat 2016 - 01:16

Vural bey Türk kökenli olabilir, ama hic bir zaman Vatan evladi degildi.
Biraz arastirilsa cok kolayca kimlere hizmet ettigi ortaya çıkartabilirsiniz.

Saygılar

Cevapla
emekci 02 Şubat 2016 - 18:13

Kaybettiklerimize sayamayiz calistik karşılığını da bekliyoruz zehir zikkim haram olsun

Cevapla
Taso 20 Mart 2016 - 02:23

Levent Yurtlu arkadas kayiplari olan arkadaslarin sayesinde bu servetini yapti, acenteler olmasa idi yanlizmi satacakti senlerden beri, Iflas edilmeyecek bir düzeni Öger Türk Tur da vardi.
Bizler sattik yolcudan aldik, onlar bizden aldilar ama anlasiliyorki baska yerlere harcamislar her halde de iflas etti. O Kadar serveti var nasil yapti, birazini satsin acentelerinin hakkini versin.

Cevapla
zinar 02 Şubat 2016 - 09:16

millet olarak bütüne bakmıyoruz,efendiler oturdukları koltuklarda,maaş alamayınca,hak yemekten bahsederler,bizim gözümüzde başarıyı yakalamış bu memlekete döviz girdisi kazandırmış getirmiş olduğu turist ler sayesinde bir çok sektör ve bunlara bağlı lokomotif sektörler ekmek yemiş,bunların duası yeter bence acizane görüşüm.

Cevapla
antalya 02 Şubat 2016 - 10:59

Diyorsunuz ki bunlari yaptı dolandirmak hakkıdir Allah belanizi versin

Cevapla
Boşver 02 Şubat 2016 - 12:50

Lütfen kendinize bir iyilik yapım ve artık röportaj vermeyin…. Gerek yok artık herşey bitti… Çok büyük hizmetler verdiniz, sizinle de son dönemde çalıştık be çok da iyi işler haptık özellikle VÖ ile ama pauschal dan anlamayan uçakcılığıa çok daha meğilli bir genel Müdürle daha fazlasını beklemek ve hatta bizim yaptıklarımızı yapmak büyük bir mucizeydi… 2 yaşındaki bir şirkete 60.000 binden gazla pax yaptık şirket kadrosu mükkemel idi sorun şirketi yönetendeydi, ufak bir değişiklik vesizin de tecrübeniz ile çok daha büyük işler yapardık

Cevapla
Ria 07 Şubat 2016 - 15:06

Vural bey madem öyle neden 3 aylık maaşları mızı ve tazminatları ödemediniz

Cevapla
Denizlili 10 Şubat 2016 - 12:39

Vuraloger nerde bizim Haklarımız maaslar ve tazminatlar yok olup gitti sen ve kizindanda haber yok açıklama zatennnn yokkkk kk

Cevapla
Umut Çakırhan 16 Şubat 2016 - 11:00

Türkiye’de ki turizmciler; Avrupa’da bir Türk operatör olsun da çamurdan olsun diyerek hep destekledikleri Öger Turizm. Elde ettiği imkanları firmasını yabancı gruba satarak minnettarlığını gösteren Öger’den inciler.. Türkiye’nin zor durumunda; Türk turizmciler için mücadele etmesi beklenen Öger uzaktan gördüğü dereyi paşa sıvamak için değil sıvışmak için kullandı.. Ne diyelim

Cevapla
Orhan Gümüş 20 Şubat 2016 - 02:47

Bu adam zamanında almanya’da 5 yıldızlı otel diye 3. yıldızlı otele gönderirdi almanları. tabi o zamanlar şikayet edebileceğin bi yer de yok, zavallılar yıllarca kazıklandılar bu adam yüzünden. neyseki ülkeye yabancı operatör geldi, o zaman değişmeye başladı mecburen. Türkmük, milliymiş bırakın bu boş şeyleri. Utanmadan zamanında devletten türkiyeyi tanıtım parası da istemişti. Simdi en son çalışanlarını ve iş ortaklarını kazıkladığıyla kaldı.

Cevapla

Yorum Yaz