We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel TÜRK OTELLERİ ALMANYA’DA 700 ACENTE İLE BULUŞTU

TÜRK OTELLERİ ALMANYA’DA 700 ACENTE İLE BULUŞTU

Bağımsız Seyahat Acenteleri Örgütü’nün (TSS Group), geleneksel kongre ve workshop’u bu sene Almanya’nın Stutgart kentinde gerçekleştirildi. Organizasyona katılan Türk otelleri 700 seyahat acentesi ile buluştu.

TÜROFED de destekledi
Merkezi Almanya’da bulunan ve Avrupa’nın farklı ülkelerindeki 3 binin üzerinde seyahat acentesini tek çatı altında toplayan TSS Group, bu seneki geleneksel kongre ve workshopunu Almanya’nın Stuttgart kentinde gerçekleştirdi. Türkiye Otelciler Federasyonu’nun da (TÜROFED) desteklediği TSS Group kongresi ve workshop’una TÜROFED Başkan Yardımcıları Bülent Bülbüloğlu ve Mehmet İşler, TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili de katıldı.

700 reise büro yetkilisi katıldı
TC Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Anex Tour Almanya’nın ana sponsoru olduğu TSS Group Kongresi ve Workshop’u 12-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi. TSS Group’un İspanya, Yunanistan ve Türkiye yetkililerinin de bulunduğu organizasyona yaklaşık 700 reise büro yetkilisi ve 25 tur operatörü üst yetkilisi katılım gösterdi. TSS Group’un organizasyonu kongre ile başladı. Kongre kapsamında yapılan panelde TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Türkiye turizmi hakkında sorulan sorulara cevap verdi.

Türk otelleri acentelerle buluştu
Kongre sonrasında yapılan workshopta ise 700 acente yetkilisi otellerle buluştu. Workshop’a Türkiye’den Rixos Hotels’ten Alper Ergun, Susesi Luxury Resort’ten Kübra Kinna, World Of Sunrise’tan Raşit Eti, Side Sungate Hotel’den Barbaros Cengiz, Limak Hotels’ten Erkan Saatçioğlu, IC Hotels’ten Gamze Gündüz, Vonresort Hotels’ten Uğur Ecel, Crown Hotels’ten Mustafa Cura, WOW Hotels’ten Alparslan Güney, Calista Luxury Resort’ten Gürsel Kaya, Crystal Hotels’ten Özcan Şirin ve Paloma Hotels’ten Erol Sanat ve Purple Tour’dan Mümtaz Özaslangöz katılarak seyahat acenteleri ile bir araya geldi. Organizasyona Türk Acenteciler Birliği’nden (COOPTRR) Cumhur Sefer ve Fatih Şenel de katıldı. Sefer ve Şenel, workshop’a katılan Türk acentecilerle bir araya geldi.

Hasan Çetin: “Dostluğumuzu pekiştirdik”

Organizasyon hakkında konuşan TSS Group Türkiye Direktörü Hasan Çetin, TSS Group’un organizasyonu ile 700 Avrupalı seyahat acentesi ile Türk otellerini buluşturduklarını söyledi. Organizasyonunun Almanya pazarını canlı tutmak adına büyük önem taşıdığını söyleyen Çetin, “Almanya pazarı Türkiye’nin ana pazarı konumunda. Bu pazarı Türk turizmi için her zaman canlı ve aktif tutmalıyız. Bu noktada TSS Group’un organizasyonu çok önemli. Türkiye’nin seçkin otel ve otel zincirlerini Almanya’da ağırladık. Otellerimizin yetkilileri, 700 seyahat acentesi yetkilisi ile buluştu. Dostluğumuzu ve işbirliğimizi pekiştirmek adına bu workshopta olmamız önemliydi. Türk turizmine katkı koymak adına elini taşın altına koyan ve bu organizasyona katılan turizmcilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Yaz