We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel THY’DEN BİR FLAŞ HAMLE DAHA GELDİ !

THY’DEN BİR FLAŞ HAMLE DAHA GELDİ !

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan ABD ve İngiltere’ye direkt uçuşlarda laptop ve tablet kullanımına gelen yasaklamanın ardından bir çalışma yapan THY, ABD’den sonra bugün de İngiltere’ye giden uçakların business yolcularına laptop dağıtımına başladı.

THY’den verilen bilgiye göre İngiltere’de ilk olarak bu sabah saat 07.25’de İstanbul’dan Manchester’e giden Business Class yolcularına laptop dağıtıldığı bildirildi.

En çok ülkeye uçan havayolu şirketi unvanını elinde bulunduran Türk Hava Yolları, Amerika ve İngiltere uçuşlarına getirilen elektronik cihaz kısıtlamasına yeni bir çözüm geliştirdi. Yapılan yenilikte bugün itibariyle tüm ABD ve İngiltere ve business yolcularına işlerinin takibi için özel tasarlanan laptoplar dağıtımı başladı.

Kayıtlar Otomatikman Silinecek

THY’den alınan bilgide, “ABD uçuşlarında dağıtılacak olan laptoplar, katlanarak tablet olma özelliğine ve ayrıca dokunmatik ekrana sahip. Bu dizüstü bilgisayarlar, yolcuların kişisel bilgilerini koruyabilecekleri bir güvenlik sistemi ile sunulacak. Yolcular, bilgisayar kullanımı sonrasında, arzu ederlerse verilerini harici bir saklama birimine (USB) kopyalayabilecek ve bilgisayar kapatıldığında yolcunun yüm kişisel çalışmalar otomatik olarak ve tamamen bilgisayardan silinecek” dedildi.

Yorum Yaz