We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel SÖRF… TATİL… ALAÇATI… HEPSİ ‘PREMİER SOLTO’DA!

SÖRF… TATİL… ALAÇATI… HEPSİ ‘PREMİER SOLTO’DA!

Kimine göre serin sularda sörfün, kimine göre dar sokaklarda aşkın adresi… Alaçatı her zaman olduğu gibi yine Türkiye’nin en  gözde tatil beldeleri arasında. Beldenin denize sıfır tek butik oteli Premier Solto Hotel by Corendon ise seçkin balayı paketleri, sörf, SPA deneyimi ve plaj partileri ile Çeşme’nin en iddialılarından…

İlkyazla birlikte buram buram çiçek kokularıyla dolan Alaçatı, son yıllarda tatil tercihlerinin yükselen trendi haline geldi. Tatil cennetinin gözde otellerinin başında, muhteşem manzarasıyla Premier Solto Hotel by Corendon geliyor. Alaçatı’nın  denize sıfır tek butik oteli, 88 özel deluxe odası,  deniz manzaralı SPA’sı ve exclusive hizmet anlayışıyla unutulmaz bir tatil vaat ediyor.

Ege’nin gözbebeği Alaçatı’nın merkezine 2 kilometre uzaklıktaki butik otel, eşsiz güzellikte bir koyda konumlanıyor. Kendine özel bahçeli veya havuzlu odaları, enfes manzarası, geniş havuzu, bakir kum ve çim alanları ile doğayla iç içe bir tatil imkanı sunan otel, rüzgar sörfü tutkunlarının da uğrak adresi.

 

En Güzel Evet’ler İçin Rotanız Alaçatı…

Eşsiz Ege manzarası ve kusursuz hizmet anlayışıyla Premier Solto Hotel by Corendon, aşkınıza “Evet” cevabını unutulmaz bir ortamda vermek için en  ideal yer. Romantik bahar ve yaz düğünleri için  havuz başı ve kır düğünlerinde 500 kişiye kadar hizmet verilirken; size bu güzel günde sadece  mutlu olmak kalıyor.

Yorum Yaz