We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel RİXOS, YILBAŞI İÇİN ANTALYA’YI SÜSLEMEYE BAŞLADI

RİXOS, YILBAŞI İÇİN ANTALYA’YI SÜSLEMEYE BAŞLADI

ANTALYA Cumhuriyet Meydanı ve Kalekapısı’nda yapılacak olan yılbaşı süsleme çalışmalarına sponsor olan Rıxos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, süsleme işini İstanbul Nişantaşı’nı da süsleyen profesyonel bir firmaya verdi. Çalışmalara Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan ekip, Kalekapısı ve Belediye İş Hanı bölgesinde süsleme yapacak. Cumhuriyet Meydanı’nın giriş kısmına dev ışıklı bir platform kurulduğunu belirten proje sorumlusu İlkay Özkanca, aynı uygulamanın Kalekapısı’nda da olacağını, bölgenin çeşitli ışık oyunları ile aydınlatılacağını söyledi.

 rixos antalyayi aydınlatmaya basladi

NE OLMUŞTU?

Rıxos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin, “Antalya turizm başkenti. Yılbaşı geliyor bir tek caddenin süslendiğini gördünüz mü? Müslümanız ama turizmden kazanıyoruz” şeklindeki sözleri yerel yöneticiler ve turizmciler arasında büyük yankı uyandırmış, tartışma sonrası Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e görüşen Tamince süslemeler konusunda sponsor olacağını açıklamıştı.  MENDERES TÜREL: İSTEDİKLERİ SOKAĞI TAHSİS EDERİZ demişti. Hürriyet

1 yorum

galip 26 Aralık 2014 - 13:51

Gereksiz bir atısmadan sonra Sn Fettah Bey bu misyonu üstlenmis.Madem süslemeyi siz yapacaktınız da bos yere neden Hükümet cephesi ile kötü oldunuz.Erdogan’a cok yakın bir isim olan Türel’i karşınıza aldınız??

Cevapla

Yorum Yaz