We-Flytour-GM-Banner-Animation
atf_banner-02
Anasayfa Güncel QM AWARDS heyecanı başlıyor

QM AWARDS heyecanı başlıyor

Turizm sektörümüzün; 2022 yılında kalite yönetimindeki başarısıyla öne çıkan isimlerinin ödüllendirileceği QM Awards 2022 heyecanı başlıyor.

Bu yıl 13’üncü kez sahiplerini bulacak olan QM Awards – Kalite Yönetim Ödülleri için 10 ana kategori, 70 branşta adaylar belirlendi. QM Awards 2022 sahipleri; GM Dergi ve qmawards.com web siteleri üzerinden ulaşılabilecek iki aşamalı oylama ile yine ulusal ve uluslararası turizm sektörü profesyonelleri tarafından belirlenecek.

Her yıl farklı bir sloganla düzenlenen QM Awards’ın; turizm sektörüne bu yılki mesajı “Quality is Life”. Türkiye’nin en kapsamlı turizm ödüllerinin sahiplerini belirleyecek oylamanın ilk aşaması 19 Nisan 2023 tarihinde başlayacak.

Bu yıl Türkiye Cumhuriyeti 100’üncü yaşına girerken, QM Awards (Quality Management Awards – Kalite Yönetim Ödülleri) de 13’üncü kez sahiplerini bulacak. Turizm endüstrisinde başarısı ve istikrarıyla her geçen yıl büyüyen QM Awards, her yıl olduğu gibi bu yıl da kaliteyi yönetmenin önemini vurgulayacak. GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen QM Awards bir kez daha turizm sektörümüz içerisinde farkındalık ve sinerji yaratacak.

Türkiye Turizm Endüstrisinin ‘EN’lerini belirleyecek
QM Awards 2022, Türkiye Turizm Endüstrisinin 2022’de kalite yönetiminde en başarılı olmuş marka ve isimlerini belirleyecek. QM Awards, Türkiye’nin dört bir yanındaki turizm profesyonelleri ve şirketleri (otel, grup, yatırımcı, bölge, tur operatörü, acente, taşeron, kişi, kurum ve özel teşebbüsler) arasından bir kez daha turizmin ‘EN’lerini belirleyecek.

Ödüller İki Aşamalı Oylama İle Belirleniyor
Her yıl olduğu gibi bu yıl da turizm sektörünün rol modeli marka ve yöneticileri ulusal ve uluslararası sektör profesyonellerinin oylarıyla belirlenecek. QM Awards 2022’lerin sahiplerini belirleyecek oylama 19 Nisan 2023 Çarşamba günü başlayacak. İki hafta sürecek ilk tur oylama ikinci tur adaylarını belirleyecek.
Oy kullanmak isteyen herkes ankete online olarak www.qmawards.com ve www.gmdergi.com adresleri üzerinden katılabilecek. İlgili internet sitelerinden oylama sayfasına isim ve mail adresi ile kayıt olarak, anketlere oy verebilecekler. Her katılımcı, anket için iki aşamalı oylamada birer kez oy kullanabilecek. Oylamaya katılan site ziyaretçilerine onay maili, başvurdukları mail adresleri üzerinden gönderilecek ve onay istenecek.
QM Awards’ın birinci tur anketinde katılımcılar, değerlendirmede yer alması gerektiğini düşündükleri adayları, her kategorinin altında yer alan öneri kutusuna yazarak QM Awards yetkililerine iletebilecek.

Kazananlar QM Gala Gecesi’nde ilan edilecek
İkinci tur oylama QM Awards 2022 sahiplerini belirleyecek. Kazananlar oylamaların ardından gerçekleştirilecek olan QM Gala Gecesi’nde ilan edilecek ve ödüller yapılan törenle sahipleriyle buluşacak.

Bu Yıl Slogan: “Quality is Life”
Turizm sektöründe farkındalık yaratmayı kendine misyon edinen QM Awards, bu yılki sloganı “Quality is Life” ile bir kez daha kalitenin ‘hayati önemine’ dikkat çekmek istiyor.
Sloganın bir amacı da Cumhuriyetimizin asırlık olacağı 2023 yılında; Türk milletinin karakterine en uygun yönetim şeklinin sonsuz olması dileğini vurgulamak.

Amaç: Birlik ve Sinerji
GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından ilki 2006 yılında yapılan, 2010 yılından itibaren gerçekleştirilen gala geceleri ile büyük bir törene dönüşen QM Awards; sektörde farkındalık yaratmak ve turizm endüstrisinin mükemmeliyetçi ruhunu uyandırmada öncü olmayı kendine görev edinmiştir. QM Awards’ın amacı; adayların belirlenmesinden, ödül törenine dek her aşamada, turizm endüstrisi paydaşlarını bir araya getirerek, birlik ve beraberliğin getirdiği gücü pekiştirmek ve Türk turizminin başarısının hep birlikte kutlanmasına aracı olmaktır. Türkiye’nin medarı iftiharı olan turizm sektörünün rol modeli markalarını büyük bir sinerjiyle uluslararası arenaya taşımaktır.

Yorum Yaz